U SDP-u vrije: Bernardićev šef ureda pretukao stranačkog kolegu Domagoja Hajdukovića

U SDP-u vrije: Bernardićev šef ureda pretukao stranačkog kolegu Domagoja Hajdukovića

Tomislav Mikulin , šef ureda predsjednika SDP-a Davora Bernardića napao je jučer svo stranačkog kolegu Domagoja Hajdukovića, predsjednika ŽO SDP-a Osječko-baranjske županije.

Kako je priopćeno iz PU osječko – baranjske – Policija je u nedjelju u 17.30 putem telefona zaprimila prijavu 39-godišnjeg hrvatskog državljanina da ga je na ulici verbalno i fizički napala njemu poznata muška osoba. Prijavitelj je zatražio liječničku pomoć u Kliničkom bolničkom centru Osijek gdje su mu liječnici konstatirali da je lakše ozlijeđen. U službene prostorije policije doveden je 26-godišnji hrvatski državljanin za kojega je prijavitelj naveo da ga je verbalno i fizički napao. Kriminalističkim istraživanjem utvrdit će se sve okolnosti postojanja prekršajne i kaznene odgovornosti .

Kako doznaje redakcija našeg portala, Mikulin je priveden i predan pritvorskom nadzorniku, a policija će protiv njega nadležnom državnom odvjetništvu podnijeti kaznenu prijavu za kaznena djela nanošenje tjelesne ozljede i nasilja u obitelji.

Da u SDP-u vrije od nezadovoljstva zadnjim potezima Davora Bernardića potvrdilo nam je nekoliko sugovornika iz redova SDP-a.

Kako ističu, SDP-ova kampanja trebala se temeljiti na njihovim mladim i uspješnim gradonačelnicima i načelnicima čime bi ime koalicije “Restart” imala smisao, a ne na starim isluženim kadrovima i koalicijskim partnerima koji više nemaju autoriteta ni u vlastitoj kući, a pogotovo među biračima

– Neretvanska skupina je potpuno ignorirana za ove izbore. To su sve mladi i uspješni gradonačelnici i načelnici koji su trebali biti nositelji Restart koalicije jer u pravom smislu znače novi početak, rekao nam je izvor iz SDP-a

Da li je osječki slučaj povezan sa ovim valom nezadovoljsta tek će se vidjeti….

MS

0
Zanima nas što mislite, molimo komentirajtex