Kolege iz Sabora: Hajduković je i u Sabor dolazio sa masnicama na licu…..

Kolege iz Sabora: Hajduković je i u Sabor dolazio sa masnicama na licu…..

Domagoj Hajduković ni jučer nije odgovarao na pozive niti se oglasio o nedjeljnom napadu u Osijeku, gdje ga na njega fizički nasrnuo bivši šef ureda šefa SDP-a Tomislav Mikulin.

– Izbjegava komunikaciju, razgovarao sam s njim ljudski. Nije mu lako i više od toga ne mogu reći – rekao nam je sugovornik iz SDP-a. Piše: 24sata.

Bliskim prijateljima, ali i stranačkim kolegama, dan nakon napada kratko je tek u poruci zahvalio na podršci.  

Stranački kolege s druge strane razumiju što nakon svega nema volje za razgovor. Hajduković je koordinator SDP-a za 4. izbornu jedincu, a po logici stvari za mnoge je on trebao na predstojećim izborima predvoditi izbornu listu.  

– Mislim da bi Hajduković trebao nositi listu. On je žrtva nasilja i bilo bi skandalozno da zbog ovoga to više ne bude – kaže sugovornik.

Drugi pak navode kako to što je netko koordinator za pojedinu izbornu jedinicu, ne znači da će automatski biti i prvi na listi. Za 4. izbornu jedinicu, ističe, i ranije se tražilo alternativno rješenje.   

– Bez obzira na sve ovo Hajduković vjerojatno ne bi bio prvi na listi – kaže dobro upućeni sugovornik. To mjesto nuđeno je Biljani Borzan, ali ona je to ranije odbila. Sada se kao opcija spominje bivši ministar Boris Lalovac.

Dio zastupnika kazao nam je kako je Hajduković unutar posjednje dvije godine mandata u par navrata na posao u Sabor dolazio s masnicama na licu. Tada se kolegama, koji su se raspitivali što je bilo, opravdavao da se spotaknuo i pao.

0
Zanima nas što mislite, molimo komentirajtex