Škoro predstavio program i slogan kampanje….

Domovinski pokret Miroslava Škore na parlamentare izbore izlazi pod sloganom “Zato što svoje volim”, stihom iz njegove poznate pjesme “Sude mi”.

Predsjednik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro putem društvenih mreža predstavio je ključne točke programa Domovinskog pokreta za nadolazeće parlamentarne izbore, kao i slogan pod kojim idu.

“Dragi prijatelji, vrijeme je iznošenja izbornih programa i obećanja i, kao što vidite, neki imaju po nekoliko stotina stranica, jako puno točaka i sve skupa pretvorilo se u natjecanje u laganju i u onoj disciplini ‘što nas košta obećat ?’. Stoga, Domovinski pokret može jedino svim Hrvaticama i Hrvatima jamčiti, recimo, put na Mjesec s punim pansionom, jer sve je drugo zauzeto”

Kako je rekao, u fokusu programa Domovinskog pokreta su hrvatski čovjek, obitelj i domovina.

“Domovinski pokret neće dozvoliti rasprodaju voda,zemlje i šuma. Domovinski pokret neće dopustiti zlostavljanje ugroženih skupina, vladanje državom putem žetončića i pogodovanje etnobiznismenima”, poručio je. Brinut će se o djeci i mladima, braniteljima i umirovljenicima.

“Stoga, zato što svoje volimo, nećemo lagati, varati i krasti. Zato što svoje volimo, pustit ćemo policiji da radi svoj posao, DORH-u da diže optužnice i sucima da sude po zakonu. Zato što svoje volimo, omogućit ćemo zdravu poduzetničku klimu, zapošljavanje po sposobnosti i stvaranje uvjeta za povratak u Republiku Hrvatsku”, istaknuo je Škoro.

Foto:facebook/dompok

ms

0
Zanima nas što mislite, molimo komentirajtex