Savjetnik bivše hrvatske predsjednice Ante Deur na HDZ-ovoj listi u drugoj izbornoj jedinici….

Savjetnik bivše hrvatske predsjednice Ante Deur na HDZ-ovoj listi u drugoj izbornoj jedinici….

Nakon prof. Ive Lučića, za kojeg se založio osobno Andrej Plenković, a koji ce biti visoko na listi u 1. izbornoj jedinici, Ante Deur bit ce kandidat u drugoj.
Kako doznajemo iz vrha HDZ-a, za njega su se posebno založili Gordan Jandroković, nositelj liste u 2. izbornoj jedinici i Deurov suborac i ministar branitelja, Tomo Medved.
Deur je iznimno cijenjen i popularan među braniteljima. Poznat je kao jedna od legendi obrane Vukovara koji je grad branio do samoga kraja. Oni koji ga poznaju kažu da on živi svoji vjeru u pravom smislu riječi. Otac je osmero djece, a cijela obitelj je vrlo angažirana u zivotu Crkve ma području Sesveta gdje živi.Piše direktno.hr

Tako će HDZ-ova lista za drugu izbornu jedinicu biti dobro balansirana i respektabilnija nego posljednjih nekoliko izbornih ciklusa.
Nosit će ju kao što je poznato, rođeni Bjelovarčanin, drugi čovjek HDZ-a i donedavni predsjednik Sabora Gordan Jandroković. Drugi će vjerojatno biti Ante Deur, ciji je zadatak ‘preorati’ Sesvete i Dubravu, a treći Dario Hrebak, predsjednik HSLS-a i jedan od najuspješnijih i najtransparentnijih gradonačelnika u Hrvatskoj.

Druga izborna jedinica najčešće je ogledalo izbora u Hrvatskoj. U HDZ-u znaju kad tamo pobjede ili barem odigraju neriješeno, tada najčešće i formiraju vlast u Hrvatskoj.

0
Zanima nas što mislite, molimo komentirajtex