SDP predstavlja svoju listu: Iznenađenje u X. izbornoj jedinici…

SDP predstavlja svoju listu: Iznenađenje u X. izbornoj jedinici…

Najveće iznenađenje Bernardićevih lista za 10. izbornu jedinicu gdje je gradonačelnik Ploča i liječnik Mišo Krstičević, za kojeg svi u SDP- u smatraju da zaslužuje ući u Sabor, završio tek na devetom mjestu.

Upravo je u tijeku sjednica Glavnog odbora SPD-a na kojoj će zadnja točka na programu biti izborne liste s upisom kandidata koje predsjednik stranke Davor Bernardić predlaže za Sabor. Glavnom odboru prethodila je sjednica Predsjedništva na kojoj je Bernardić predložio svoje kandidacijske liste. Piše: vecernji.

Kako neslužbeno doznaje Večernji, prva na listi u IV. izbornoj jedinici je saborska zastupnica Sabina Glasovac dok je Domagoj Hajduković na drugom mjestu.  Zanimljivo je i da je riječki gradonačelnik Vojko Obersnel za kojeg se sinoć nije znalo hoće li biti na listi ili ne, na kraju je ipak na listi i to kako doznajemo, na zadnjem 14 mjestu u VIII. izbornoj jedinici.  Najveće iznenađenje Bernardićeve liste za X. izbornu jedinicu gdje je gradonačelnik Ploča i liječnik Mišo Krstičević, za kojeg svi u SDP- u smatraju da zaslužuje ući u Sabor, završio tek na devetom mjestu. Listu u X. jedinici nosi Arsen Bauk.

U šestoj izbornoj jedinici gradonačelnica Siska Kristina Ikić Baniček je na sedmom mjestu.  Ranko Ostojić je 7. u IX. jedinici. U 8. jedinici je Peđa Grbin je na 14. mjestu, a Vojko Obersnel 13. U 5. izbornoj jedinici 14. je Željko Sabo. Listu u 5. jedinici nosi Fred Matić. 

Foto:SDP

0
Zanima nas što mislite, molimo komentirajtex