Stožer je objavio nove podatke: Danas troje novouplakanih zbog razvoda Doris Pinčić Rogoznice!

Stožer je objavio nove podatke: Danas troje novouplakanih zbog razvoda Doris Pinčić Rogoznice!

Vijest se uvukla u sve medijske pore, desetak je slučajeva čitatelja zaraženih ovom viješću ozbiljno, a dvoje ih je stavljeno pred televizor gdje su ipak malo manje bombardirani ovim celebrity razvodom.

Ovoliko se intenzivno nije pisalo ni o razvodu Charlesa i Diane, prekidu Severine i Milana, Živog zida i Ivana Pernara. Sljedeća dva tjedna su ključna, strane se moraju zauzeti. 

Vijest se uvukla u sve medijske pore, desetak je slučajeva čitatelja zaraženih ovom viješću ozbiljno, a dvoje ih je stavljeno pred televizor gdje su ipak malo manje bombardirani ovim Rogoznica virusom. Jedan se čovjek zaključao u kućicu na selu bez interneta na dva tjedna zbog nove sorte virusa.

Čudna je reakcija zaraženih na ovu vijest. Prema dosadašnjim slučajevima, da se zaključiti da je se ne mogu zasititi. Dok fizički osjećaju otpor prema čitanju iste, psiha odradi svoje, novih informacija o odnosu GDPR i njenog muža se ne mogu zasititi. I pročitaju vijest opet, makar znaju da im škodi.

Mnogi su nas posljednjih dana pitali što je kumovalo razvodu braka ‘Rogozničavih’ te kako da izbjegnu istu sudbinu, pošto je, kako pokazuju statistike, trend rastave brakova u Hrvatskoj u uzlaznoj putanji.

Prvo pitanje koje si svakako morate postaviti je jeste li kupili kuću ili stan bez kredita, preporučuju bračni terapeuti. GDPR i njezin uskoro bivši suprug su napravili upravo tu kobnu grešku, kupivši kuću bez kredita u Velikoj Mlaki. I tek što su je uredili i savili gnijezdo u njoj, odlučili su prekinuti. I mogli su, vežu ih ‘samo’ djeca, ali ne i sudužništvo.

Kažu kako zajednički stambeni kredit čuva brak više nego sama institucija braka, na što Rogozničavi nisu pazili, trudeći se da ne ostanu dužni banci. Misleći da će zauvijek ostati zajedno, nisu razmišljali o tome da će možda netko od njih ipak morati dići kredit da u rastavi isplati pola kuće.

Bivši muž DP

Kako se doznaje iz povjerljivih izvora, Boris se dugo žalio da je poznat samo kao muž od Doris Pinčić Rogoznice, a sada se boji da će ga oslovljavati samo s ‘bivši muž Doris Pinčić’.

Kako god bilo, koga god zanimala ova tema ili im je možda ‘ne daj bože’ dojadila, zaključak je jedan mogući. Tko smo mi da im sudimo, njihov razvod je njihova stvar. Samo ostaje pitanje je li on bio Dorisin ili Larin izbor. Piše : 24sata.hr

***Napomena: Svaka sličnost sa stvarnim događajima i osobama je slučajna, sadržaj je satirične prirode i tu je s namjerom da pokuša nasmijati narod***

0
Zanima nas što mislite, molimo komentirajtex