Na Kerumovoj listi i Mladen Grdović

Na Kerumovoj listi i Mladen Grdović

Zadarski pjevač Mladen Grdović također će pokušati ući u Sabor. Naime, nalazi se na drugom mjestu liste Hrvatske građanske stranke (HGS) u 10. izbornoj jedinici, čiji nositelj je Željko Kerum, predsjednik stranke. Na trećem mjestu je Igor Stanišić, predsjednik Gradskog vijeća Grada Splita.

– Na predstojećim parlamentarnim izborima naše će liste biti ponuđene građanima u 9. i 10. izbornoj jedinici. U obje te jedinice idemo po pobjedu i uopće ne sumnjam u naš uspjeh. Plan i program nam je riješiti infrastrukturu Dalmacije i stvoriti preduvjete za još bolji život ljudi. Mi smo prva stranka Dalmacije, a Mladen Grdović je simbol Dalmacije. Ja sam se dokazao kao čovjek koji živi za Split i Dalmaciju, koji pomaže i koji daje, a ne uzima.

HGS je regionalna stranka i nakon što pobjedimo na predstojećim izborima, u ove dvije izborne jedinice, zasukati ćemo rukave kako bi još više poboljšali živote svih stanovnika, “najlipšeg dila svita”, rekao je u telefonskom razgovoru Željko Kerum za Slobodnu Dalmaciju.

0
Zanima nas što mislite, molimo komentirajtex