Komadina: Kažnjavaju čovjeka koji je vozio traktor i razvozio gnoj u samoizolaciji pa platio 8000 kuna kazne, a naš premijer ne ide u samoizolaciju jer se mjere sekunde koliko je bio u kontaktu

Komadina: Kažnjavaju čovjeka koji je vozio traktor i razvozio gnoj u samoizolaciji pa platio 8000 kuna kazne, a naš premijer ne ide u samoizolaciju jer se mjere sekunde koliko je bio u kontaktu

Gostujući u N1 Studiju uživo SDP-ov Zlatko Komadina, primorsko-goranski župan, rekao je da se ne boji koronvirusa jer je Hrvatska sigurna zemlja, a zbog eskalacije zaraze u Zadru ispada da nije tako – napravili su skandal i ispada da smo nesigurni.

“Turnir se nije trebao održati, htjeli smo veliki marketing, na kraju smo napravili veliki kiks. Tu se premijer potpuno razgolitio – s jedne strane kažnjavaju čovjeka koji je vozio traktor i razvozio gnoj u samoizolaciji pa platio 8000 kuna kazne, a naš premijer ne ide u samoizolaciju jer se mjere sekunde koliko je bio u kontaktu”, poručio je.

Komadina dodaje kako je Nacionalni stožer civilne zaštite bio dobar dok se bavio strukom, tada su građani uredno slušali i poštivali mjere, a danas su čelni ljudi Stožera na HDZ-ovim listama. SDP u kampanji, kako kaže, izbjegava skupove u zatvorenom, a među ljude idu uz distancu. “Prisutni smo.”

Kaže da je bivša SDP-ovka Milanka Opačić, koja je na listi Milana Bandića u 7. izbornoj jedinici, u kojoj je i Komadina, prokockala svoju vjerodostojnost prelaskom Bandiću. Za HNS kaže da će kao stranka nestati i neće osvojiti nijedan mandat na izborima.

Svi radimo u interesu građana, kaže o odnosu s gradonačelnicima HDZ-a. “Nisam nikad u poslu dijelio po političkoj pripadnosti”

Postizborni koalicijski partneri SDP-a su oni koji u Sabor uđu s ljevice, kaže Komadina te dodaje da su im prirodni savezi i manjine. Kaže da HDZ ide sam na izbore jer s njima nitko nije htio, pa tako nitko neće htjeti ni nakon izbora. Uvjeren je da će SDP dobiti relativnu pobjedu i dati premijera kojeg će drugi podržati.

Objašnjava kako se Most, Škoro i HDZ trenutačno prepucavaju, a “iza izbora svi će oni u istu klupu”.

Misli da neće pasti izlaznost zbog koronavirusa. “Ljudima je dosta korupcije, klijentelizma, ksenofobije, homofobije i nejednakog postupanja Stožera civilne zaštite”, rekao je.

0
Zanima nas što mislite, molimo komentirajtex