Mlađahni pjevač tvrdi da je imao aferu sa suprugom holivudskog glumca

Mlađahni pjevač tvrdi da je imao aferu sa suprugom holivudskog glumca

August Alsina ispričao je da je išao na odmor s Willom Smithom i Jadom Pinkett te njihovom djecom. Istaknuo je kako mu je Will dao dopuštenje za vezu s Jadom.

https://www.instagram.com/p/B6qdfbnDOrS/

Pjevač August Alsina (27) privukao je pozornost kontroverznim tvrdnjama o otvorenom braku Willa Smitha (51) i Jade Pinkett (48). 

U intervjuu s radijskom voditeljicom Angelom Yee rekao je da mu je Will dao blagoslov da započne aferu s njegovom suprugom Jadom, piše Mirror. August je objasnio da se zbližio s obitelji Smith kada ga je sin glumačkog para, Jaden (21) upoznao s Pinkett 2015. 

https://www.instagram.com/p/CCE4Od9gVY9/?utm_source=ig_embed

S njom je čak išao dvije godine kasnije na dodjelu BET Awards, a 2016. je sa Smith obitelji otputovao, kako kaže, na odmor na Havaje. “Tamo sam sjedio s Willom i imali smo razgovor o transformaciji njihovog braka u partnerstvo. Dao mi je blagoslov”, ispričao je. 

Pjevač je istaknuo da je “pao” na Jadu i godinama su imali aferu. “Potpuno sam se dao u tu vezu i iskreno i zaista jako sam ju volio. Posvetio sam se tome potpuno toliko da bih u ovom trenutku mogao mirno umrijeti jer sam se jednom tako predao”, rekao je August. 

Dodao je da neki ljudi ne iskuse takve stvari u cijelom svom životu. “Morao sam progovoriti o svojoj istini, iako je ovaj razgovor teško nekim ljudima shvatiti”, naglasio je. 

Jada i Will još se nisu oglasili u vezi ovih tvrdnji. Piše: Dnevnik.hr

0
Zanima nas što mislite, molimo komentirajtex