Hrebak vs. Raspudić: Plaćali smo te deset godina za tri zanstvena rada…

Hrebak vs. Raspudić: Plaćali smo te deset godina za tri zanstvena rada…

Bjelovarski gradonačelnik na Raspudićevu izjavu kako je “gospodin transparentni”, uzvratio je kako je on “gospodin produktivni‘

Šef HSLS-a i gradonačelnik Bjelovara Dario Hrebak obratio se jutros preko svog Facebook profila Nini Raspudiću, poručivši mu kako je donedavno imao bolje mišljenje o njemu. Raspudić kao kandidat na izborima danas boravi u Bjelovaru, a Hrebak mu je poručio kako dolazi u grad u kojem svatko dolazi prodavati maglu, a onda se ne vrati. 

– Dragi Nino, danas dolaziš u Bjelovar i puštaš ovu reklamu. Mnogi su dolazili u Bjelovar i nabacivali se blatom. Imao sam drugačije, dobro mišljenje o tebi, ali niti ti nisi odolio zovu da baciš blata po Bjelovaru i svemu onom što smo gradili sa svojim sugrađanima zadnjih godina – napisao je Hrebak aludiravši na MOST-ovu reklamu u kojoj Hrebaka nazivaju “gospodinom transparentnim”. 

– Zamisli da ja tebe nazovem “gospodin Produktivni” i pitam zašto su te porezni obveznici plaćali da napišeš svega tri znanstvena rada u 10 godina, dok većina tvojih kolega ima 20, 30 i više radova. Nadam se da ćeš u politici biti uspješniji nego u znanosti. Ali, kad ovo prođe, ponovno možemo popiti kavu da te upoznam kako naš Bjelovar napreduje i zašto želim da i Hrvatska postane transparentna zemlja. Pripisujem tvoje uvrede uzavreloj kampanji i pokušaju da ipak prođeš izborni prag, da svi tvoji glasovi ne propadnu – napisao je Hrebak na svom profilu.

Dragi Nino,danas dolaziš u Bjelovar i puštaš ovu reklamu. Mnogi su dolazili u Bjelovar i nabacivali se blatom. Imao…

Posted by Dario Hrebak on Wednesday, July 1, 2020

U svakom slučaju, dobrodošao u Bjelovar, grad ispunjenih obećanja u kojem svojim građanima isporučujemo ono što smo im i obećali! I da, vidimo se na kavi ponovno za 4 godine. Svi vi dođete u Bjelovar svakih par godina, prodate nam maglu i nikada se više ne vratite – zaključio je. Prenosi :Jutarnji list

0
Zanima nas što mislite, molimo komentirajtex