Borzan: Da sam u Bernardićevoj poziciji podnijela bih ostavku; Bauk: Dobar rezultat HDZ-a je jedna politička enigma….

Borzan: Da sam u Bernardićevoj poziciji podnijela bih ostavku; Bauk: Dobar rezultat HDZ-a je jedna politička enigma….

Na rezultate izbornih anketa osvrnula se i SDP-ova europarlamentarka Biljana Borzan.

Da je u poziciji Davora Bernardića, podnijela bi ostavku na poziciju predsjednika SDP-a, javlja N1.

SDP-ov Arsen Bauk prokomentirao je u našem programu rezultate Restart koalicije koja prema prvim izlaznim anketama osvaja svega 44 mandata.

“Želio bih zahvaliti svim građanima koji su iskoristili biračko pravo. Izborne ankete predstavljaju rezultat koji je daleko ispod očekivanja. No, za takve ocjene vrijeme je nakon objave službenih rezultata izbora. Činjenica je da je bilo rasprave oko sastavljanja lista”, ističe Bauk.

“Što se tiče rezultata koji smo dobili u prvoj izbornoj jedinici, to je jedina izborna jedinica u kojoj smo treća lista”, dodaje.

“Dobar rezultat HDZ-a je jedna politička enigma u Hrvatskoj dugi niz godina. Jer mi se čini da oni u svakom mandatu sa sve manjom izlaznošću dobivaju sve više mandata. Po ovim rezultatima koje sam vidio, one izborne jedinice koje su tradicionalno izjednačene, sada su dva mandata u prednosti za HDZ, to je nešto što se u cijeloj državi dogodilo, a najveći upliv je imalo u Gradu Zagrebu. Kada budu rezultati službeni onda ćemo moći više reći”, kazao je Bauk. Prenosi Hrvatska Danas

0
Zanima nas što mislite, molimo komentirajtex