Nećakinji otkrio gdje mu je ključ od sefa u kojem je čuvao pravo bogatstvo, nestalo 240.000 eura…

Nećakinji otkrio gdje mu je ključ od sefa u kojem je čuvao pravo bogatstvo, nestalo 240.000 eura…

Pokrenuta je istraga protiv 28-godišnje Čakovčanke koja je pune tri godine potkradala svog ujaka te mu iz sefa uzela ni manje ni više nego 240 tisuća eura! Djevojku čakovečko tužiteljstvo sumnjiči za dva kaznena djela teške krađe od kojih je jedno ostalo na pokušaju, piše Jutarnji list.

Naime, sumnja se da je 28-godišnjakinja od kraja 2017. pa do veljače ove godine u stanu svoga ujaka u Čakovcu iskoristila njegovo višestruko povjerenje u nju. On joj je tijekom njezinih dolazaka otkrio da u potkrovlju stana ima skriveni sef i da u njemu čuva pravo bogatstvo.

Ujakovo povjerenje išlo je do te mjere da je nećakinji otkrio i gdje drži ključ sefa.

– U najmanje deset navrata je 28-godišnjakinja potajice uzimala ključ i uzimala novac iz sefa i zatim ključ vraćala na isto mjesto. Sumnja se da je na opisani način uzela i za sebe zadržala oštećenikovih 240.000 eura a što je u protuvrijednosti 1,8 milijuna kuna. Osnovano se sumnja i da je okrivljenica u svibnju ove godine, nakon što više nije mogla doći do ključa sefa, upotrebom raznog alata pokušala nasilno otvoriti sef, ali u tome nije uspjela pa je vrlo brzo postala predmetom kriminalističkog istraživanja.

Gdje je završio sav novac iz sefa, nije poznato.

0
Zanima nas što mislite, molimo komentirajtex