Rogoznica: Bili smo kod javnog bilježnika. Još ništa od razvoda

Rogoznica: Bili smo kod javnog bilježnika. Još ništa od razvoda

Trenutno najpopularniji par sa scene, Boris Rogoznica i Doris Pinčić, prošetali su ovog tjedna na ovjeru privatnih dokumenata kod javnog bilježnika i popričali o svemu što ih je ‘zateklo’ proteklih tjedana

Nakon što se odmorio i odradio gaže u rodnom Zadru, glazbenik Boris Rogoznica (31) vratio se u Zagreb. Tamo se ovog tjedna našao s uskoro bivšom suprugom, glumicom i voditeljicom Doris Pinčić (31).

Par je zadnjih dana dao javnosti do znanja da su i dalje prijatelji unatoč najavljenom razvodu, a u tom su se ozračju našli i kod javnog bilježnika u metropoli.

Zajedno su prošetali na ovjeru privatnih dokumenata i popričali o svemu što ih je ‘zateklo’ proteklih tjedana. 

– Ako vas zanima razlog našeg posjeta bilježniku, nije razvod braka – rekao nam je ukratko dobro raspoloženi Boris. Glazbenik je već ranije priznao kako krahu njihove ljubavi nije razlog treća osoba, te kako su djeca Donat (6) i Gita (2) sretna i ispunjena. Razvod roditelja nije ih, tvrdi, zabrinuo. 

– Mi smo se cijelo vrijeme trudili biti najbolja verzija sebe. Doris je dala sve, i ja sam. Životni put nas je tako naveo. Bit ćemo bolji no što smo bili, funkcioniramo kao fantastični prijatelji i roditelji – rekao je Rogoznica za RTL Exkluziv.

Da u njihovom braku ne cvjetaju ruže, pokazali su skidanjem vjenčanog prstenja u periodu nakon Valentinova. Iako su krajem 2019. kupili svoju kuću iz snova u Velikoj Mlaki, njihova veza nije uspjela opstati. ‘Čuvena’ kuća bez kredita koštala ih je milijun i pol kuna.

Doris i Boris vjenčali su se 6. rujna 2013. u zadarskoj katedrali sv. Stošije, a na njihovu svadbu došlo je mnoštvo poznatih faca, domaćih imena iz svijeta filma i televizije. Doris je tad bila velika zvijezda serije ‘Larin izbor’, a karijera na televiziji tek je uslijedila. Prenose 24Sata

0
Zanima nas što mislite, molimo komentirajtex