Tragedija u Slavonskom Brodu: U naletu vlaka poginula mlada djevojka…

Tragedija u Slavonskom Brodu: U naletu vlaka poginula mlada djevojka…

Noćas, nešto iza 22 sata, na pruzi u Osječkoj ulici u Slavonskom Brodu, došlo je do naleta vlaka na jednu osobu. Na mjestu događaja odmah su izašli djelatnici Policijske uprave brodsko-posavske, no za sada ne izlaze s detaljnijim podacima o ovoj nesreći.

– Očevid je u tijeku, jedna je osoba stradala i to je sve što u ovome trenutku možemo kazati – za SBplus su izjavili u Operativno komunikacijskom centru PU brodsko-posavske. 

Na mjestu nesreće okupljeni stanari okolnih ulica komentiraju tragičan događaj. Prema njihovim pričama stradala je, navodno, mlađa ženska osoba. – Vidjeli smo ju kako prelazi prugu dok je iz smjera Garčina prema Željezničkom kolodvoru nailazio vlak. Pokušali smo ju upozoriti, dozivali smo ju, ali ili nas nije čula ili je imala slušalice – kazali su nam očevici ovog nemilog događaja u kojem je izgubljen još jedan mladi život.

Naime, kako SBplus, iz neslužbenih izvora doznaje, u naletu vlaka poginula je 17-godišnja djevojka. Više detalja o uzrocima koji su doveli do ove tragedije i gubitka mladog života znat će se nakon dovršetka očevida koji na mjestu tragedije još traje. Piše SBplus

0
Zanima nas što mislite, molimo komentirajtex