Problemi u vezi: Ovan previše voli biti sam, a Lav je preodan…

Problemi u vezi: Ovan previše voli biti sam, a Lav je preodan…

Svaki par prolazi kroz neke uspone i padove u vezi, a ovo su najčešći problemi u vezama u koje možete upasti na temelju vašeg horoskopskog znaka

Astrologija ne govori o svemu, ali govori o snagama i slabostima vašeg horoskopskog znaka. To vam može pomoći da predvidite i spriječite moguće izazove koji bi mogli utjecati na vaš odnos.  Ako ne želite pokvariti odnos s partnerom pripazite na mane vašeg horoskopskog znaka koje vas mogu dovesti u probleme.

Ovan

Kao Ovan žudite za neovisnošću, ali vaša stalna potreba da budete sami može dugoročno predstavljati problem u vezi. Pokušajte razmišljati iz perspektive vašeg partnera kako bi vi reagirali na takvo što u vezi.

Bik

Bikovi su mirni, ali mogu biti i tvrdoglavi. Iako im to može donijeti ostanak u vezi isto tako može im i otežati ako dođe do nekih promjena. Pokušajte se malo opustiti.

Blizanci

Blizancima sve lako dosadi i imaju problema s predanošću, što može stvoriti probleme u dugoročnim vezama. Također se vole povezivati s novim ljudima, što samo po sebi nije problem, ali može biti problem ako ste u dugoročnoj vezi.

Rak

Rak žudi za sigurnošću i emocionalnom stabilnošću u vezi. Oni se mogu ponašati previše zaštitnički. U redu je biti takav, ali možda biste se trebali ponašati malo manje zaštitnički. Pokušajte ne biti previše ‘zalijepljeni’.

Lav

Odani su do onog trenutka dok im to ne predstavlja nikakvu štetu. Ne razumiju kada je vrijeme za prekid veze koja ionako nema budućnost.

Djevica

Djevice su praktične i mogu biti pretjerano analitične, što je dobro za posao, ali nije najbolje za vezu. Pokušavaju analizirati svaku situaciju i to isto mogu raditi i osobu koju vole.

Vaga

Vage vole dati vremena drugima koliko god mogu. Iako je dobro biti prijateljski raspoložen, to može negativno utjecati na vezu.

Škorpion

Škorpioni imaju naviku čuvati tajne za sebe i kriti stvari zbog straha da će ih netko osuditi. I oni mogu biti tvrdoglavi. Tako mogu samo udaljiti svog partnera od sebe. Trebali bi biti otvoreniji u vezama.

Strijelac

Strijelci vole slobodu u životu i vezama. Iako je ovo sjajno za njih, trebat će pronaći pravu osobu koja cijeni neovisnost onoliko koliko i oni da im veza uspije.

Jarac

Ne povjeravaju se lako drugim osobama, a to može biti problem u vezi.

Vodenjak

Vodenjaci ne vole osjećati pritisak u vezi, ali također traže sigurnost. To može ponekad biti malo zbunjujuće za njihovog partnera pa može doći i do nekih iskrica u vezi.

Riba

Sklone su praštanju i pokušavaju vidjeti najbolje u ljudima. One znaju često davati više prilika čak i najgorim partnerima što može biti problem, prenosi Pinkvilla.

0
Zanima nas što mislite, molimo komentirajtex