Grmoja: “Ako ne dolazi ostatak opozicije onda je to sastanak s Mostom, što nema smisla”

Grmoja: “Ako ne dolazi ostatak opozicije onda je to sastanak s Mostom, što nema smisla”

Nakon što je premijer pozvao oporbene zastupnike na razgovor, oni su dolazak redom odbili. Sastanak se trebao odviti danas, a Most je posljednji odbio dolazak, i to jutros.

Nikola Grmoja iz Mosta kako je su iz Mosta već najavljivali da ovaj sastanak neće ničemu služiti.

“Na dva smo sastanka već predlagali konkretne mjere koje nisu prihvaćene. Ništa od onoga što je opozicija komunicirala nije prihvaćeno.

Ako ne dolazi ostatak opozicije onda to nije sastanak a opozicijom nego Mostom, što nema misla. Mi ne mislimo da smo najpametniji i da imamo sva rješenja za ovakvu tešku situaciju, bilo bi dobro da svi sjednemo i razgovaramo”, rekao je Nikola Grmoja

Kazao je kako su sve njihove razlike stavili po strani i nadali se konstruktivnom sastanku, no kako se nitko nije odazvao sastanak nema smisla.

“Nama je važno rezanje broja dužnosnika i državnog aparata, borba protiv korupcije, moratorij na kredite i kamate… Premijer zna što Most predlaže, to je vidio i kroz naše zakonske prijedloge. Jasno je kakav je premijerov stav prema nama.

Ovakvim sastankom ne bi učinili ništa dobro za Hrvatsku, samo bi otvorili pitanja koja nam ne trebaju”, rekao je Grmoja. 

Glasnogovornik vlade Marko Milić rekao je da se poziv oporbenim zastupnicima neće ponavljati. Prenosi N1

0
Zanima nas što mislite, molimo komentirajtex