Politička platforma MOŽEMO predala 17.000 potpisa predsjedniku Milanoviću…

Politička platforma MOŽEMO predala 17.000 potpisa predsjedniku Milanoviću…

Politička platforma MOŽEMO danas je na Pantovčaku predsjedniku Zoranu Milanoviću uručila 17.000 potpisa skupljenih u peticiji “Nema odmora dok ne počne obnova “!

“Danas smo na Pantovčaku predsjedniku Milanoviću predali više od 17 tisuća potpisa koje smo prikupili za našu peticiju „Nema odmora dok ne počne obnova“!

Peticijom smo od predsjednika tražili da sazove izvanrednu sjednicu Sabora odmah po njegovu konstituiranju, kako zastupnice i zastupnici ne bi išli na godišnji odmor prije nego donesemo kvalitetan Zakon o obnovi Zagreba i okolice. Pritisak koji smo stvorili zajedno s građankama i građanima već je uspio – Vlada je najavila da će se o Zakonu raspravljati odmah nakon glasanja o Vladi, kao i da će se, što smo također zagovarali, rasprava u Saboru voditi u dva čitanja kako bi se donijelo kvalitetno i održivo rješenje uz sudjelovanje strukovnih organizacija.

Još jednom hvala svima koji su peticiju potpisali, kao i brojnim volonterkama i volonterima koje su potpise skupljali!” Stoji u objavi platforme MOŽEMO na njihovom FB profilu

Danas smo na Pantovčaku predsjedniku Milanoviću predali više od 17 tisuća potpisa koje smo prikupili za našu peticiju…

Posted by Možemo – politička platforma on Friday, July 17, 2020

ms/DM

0
Zanima nas što mislite, molimo komentirajtex