Misterij ‘COVID19’ BMW-a: Stoji na aerodromu već mjesecima, registriran je prije nego što je pandemija počela…

Misterij ‘COVID19’ BMW-a: Stoji na aerodromu već mjesecima, registriran je prije nego što je pandemija počela…

Automobil registracija “COVID19” već je mjesecima parkiran na australskoj međunarodnoj zračnoj luci. Radnici nisu sigurni odakle je tajanstveno vozilo došlo ni kome točno pripada.

Službenik u zračnoj luci Steven Spry nedavno je na društvenim mrežama podijelio fotografiju sivog BMW-a jednoj tamošnjoj medijskoj kući tvrdeći da je automobil na parkiralištu od “veljače ili čak i ranije”, koliko se njegove kolege mogu sjetiti. 11. veljače bio je prvi dan kada se izraz “COVID-19” počeo koristiti kao službeni naziv za bolest uzrokovanu koronavirusom.

Bolest je proglašena globalnom pandemijom 11. ožujka. Steve je napomenuo da je automobil tamo sigurno od sredine ožujka kada je većina osoblja bila prisiljena uzeti četiri tjedna odora.

Glasnogovornica zračne luke Adelaide potvrdila je za VICE da je vozilo još uvijek tamo, te da je kontaktiran vozač. Nije htjela dati više informacija. Jedna od glavnih i najpopularnijih teorija među radnicima na aerodromu, rekao je Steve, je ta da automobil pripada jednom od pilota. “Čini se da bi vlasnik mogao biti pilot koji je zapeo u inozemstvu i ne može se vratiti”, rekao je Steve. Riječ je o skupom automobilu kojeg si ne može svatko priuštiti.

ABC je potvrdio da je BMW registriran do 26. rujna 2020. Registracija se u Južnoj Australiji može dobiti na tri ili dvanaest mjeseci, ali ugovori o prilagođenim, odnosno, personaliziranim registarskim tablicama traju za razdoblja od 12, 24 ili 36 mjeseci. To znači da ako tajanstveni automobil doista miruje na aerodromu Adelaide od ožujka 2020. godine, da je registraciju mogao napraviti najranije u rujnu prošle godine – davno prije nego što je pandemija počela, prenose vijesti.hr.

0
Zanima nas što mislite, molimo komentirajtex