Herman Vukušić: Uistinu me interesira hoće li se na infantilni, rabijatni i uvredljivi ispad Krešimira Macana reagirati HUOJ…

Herman Vukušić: Uistinu me interesira hoće li se na infantilni, rabijatni i uvredljivi ispad Krešimira Macana reagirati HUOJ…

Poznati psihijatar Herman Vukušić osvrnuo se na odlazak komunikacijskog stručnjaka Krešimira Macana iz Otvorenog HRT-a i vrijeđanje nove saborske zastupnice Karoline Vidović Krišto.

“ŠTO ĆE O MACANU REĆI NJEGOVO STRUKOVNO UDRUŽENJE?

Uistinu me interesira hoće li se na infantilni, rabijatni i uvredljivi ispad Krešimira Macana u večerašnjoj emisiji “Otvoreno”, gdje je Karolinu Vidović Krišto nazvao “spodobom” i mahnito izjurio iz studija, oglasiti i Hrvatska udruga za odnose s javnošću (HUOJ)?

Krešimir Macan bivši je zamjenik predsjednika te krovne organizacije PR stručnjaka u Hrvatskoj i živo me zanima je li njegovo večerašnje ponašanje bilo u skladu sa etičkim, moralnim i profesionalnim kodeksima ponašanja te udruge?

Ili će vrh HUOJ-a prešutjeti ovaj seksistički ispad svojeg bivšeg visokog dužnosnika kao što i #spasime ignorira divljanje Vojka Obersnela nad Ivonom Milinović?

O javno demonstriranom kućnom odgoju i stupnju emotivne zrelosti Krešimira Macana da i ne govorimo…Takva #spodoba ne zaslužuje biti na karikaturama, a kamoli u javnim medijima”, napisao je Vukušić na svom fb-u.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=622836408352209&set=a.103037050332150&type=3&theater
0
Zanima nas što mislite, molimo komentirajtex