Milijunaševa ekipa je divljala jet-skijem, uredovala i kapetanija

Milijunaševa ekipa je divljala jet-skijem, uredovala i kapetanija

Prema Pomorskom zakonu, kazne za glisiranje u blizini obale su do 15 tisuća kuna. Multimilijunašu i njegovim djevojkama na Lastovu došla je Lučka kapetanija, a jedna od gošći na jahti sve je zabilježila kamerom

Multimilijunaš Dan Bilzerian (39) ne mari za zakone u Hrvatskoj. ‘Kralj Instagrama’, koji se obogatio, kako kaže, igrajući poker posljednjih dana ludo se zabavlja na Jadranu. Omiljeno mu je, čini se, glisiranje u blizini obale. 

Prvo je to prije tjedan dana napravio kod Badije, a u nedjelju ga je oko 16 sati naš čitatelj ‘uhvatio’ kako glisira na 20-ak metara od obale nedaleko Lumbarde. 

Bilzerian se nije obazirao na to da bi on i njegovo društvo mogli dobiti kaznu zbog ludovanja, što se na kraju, čini se, i ostvarilo. Doduše, ne njemu. Multimilijunašu i njegovim djevojkama na Lastovu došla je Lučka kapetanija, a jedna od gošći na Bilzerianovoj jahti sve je zabilježila kamerom. 

– Zabava i igrice sve dok nisam dobila kaznu za brzinu – napisala je Lindsay Goodstein. Prije nego što su je došli kazniti, Lindsay je objavila video na kojemu vozi jet-ski u blizini obale, a brzina je bila više od 60 kilometara na sat. Prije jurcanja društvo se zabavljalo uz alkoholna pića na jahti.

Prema Pomorskom zakonu, kazne za glisiranje u blizini obale su do 15 tisuća kuna. No, čini se da ih to nije brinulo budući da su redovito kršili zakon i još to objavljivali na društvenim mrežama. Pišu 24Sata

0
Zanima nas što mislite, molimo komentirajtex