Nisu se htjeli boćati s njime pa im je onda – preorao boćalište!

Nisu se htjeli boćati s njime pa im je onda – preorao boćalište!

Žao mi je što sam morao pozvati policiju, ali nije htio stati orati! Nikako ga nisam mogao urazumiti, počinje Božo Trbović priču koja je završila s dvije prekršajne prijave protiv I.B.

Mi smo već igrali kad je on došao. Bio je popio pa nitko nije htio igrati s njim u ekipi, počeo nam je objašnjavati čovjek u Miranjama kod Benkovca. Raspitivali smo se gdje da nađemo čovjeka koji je u ponedjeljak izorao boćalište traktorom jer mu nisu dali igrati boće.

– Ma što pričaš o čoviku! Dobar je on, samo voli popit’ – čuo se prijeteći ženski glas iza zatvorenih škura, na što je naš sugovornik u dvorištu te kuće dobio amneziju dostojnu Luke Modrića, iako smo mu rekli da nas samo zanima što se dogodilo, da mu neće pisati ime i prezime u novinama.

– Ne znam – bilo je sve što je znao reći.

Nastavili smo dalje, poslavši pozdrave gospođi preko supruga. Bilo je vruće toliko da se metalne boće nisu mogle držati u rukama. Ali našli smo čovjeka koji igrao boće s oračem, sve vidio i na koncu pozvao policiju.

– Žao mi je što sam morao pozvati policiju, ali nije htio stati orati! Nikako ga nisam mogao urazumiti – počinje Božo Trbović priču koja je završila s dvije prekršajne prijave protiv I.B. (56). Prva je iz zakona o sigurnosti prometa na cestama jer je pijan vozio neregistrirani traktor, a druga je zbog narušavanja javnog reda i mira, odnosno drskog ponašanja. Policija mu je u ponedjeljak u 6.45 sati ujutro izmjerila 1,39 promila! Koliko li je samo imao večer ranije, kad je odlučio traktorom preorati boćalište! Piše 24Sata

0
Zanima nas što mislite, molimo komentirajtex