U ‘Farmi’ je nudila seks u troje, a po Hrvatskoj grize policiju …

U ‘Farmi’ je nudila seks u troje, a po Hrvatskoj grize policiju …

Aneta je u susjednoj Sloveniji poznata po svojim učestalim skandalima, no do scene na hrvatskim cestama nije se pisalo o njezinim vratolomijama za volanom.

Aneta Andollini (34) prije dvije godine natjecala se u slovenskom reality showu “Farma”. Prije nego što je hrvatskoj javnosti postala poznata po sceni koju je napravila na cesti od Tara do Poreča, Slovenci su bili dobro upoznati s njezinim ponašanjem.

U “Farmu” se prijavila prvenstveno zbog nagrade od 370.000 kuna, a za taj novac bila je spremna učiniti svašta. Prilikom ulaska u reality napomenula je kako si neće dopustiti romantične odnose u showu jer je “svježe zaljubljena”, no to se, čini se, s vremenom promijenilo. Aneta je u “Farmi” mlađahnim farmerima Franku Bajcu (25) i Niku Tileru (20) nudila seks u troje.

Za upravljačem Peugeota 508 ljubljanskih oznaka Aneta je u subotu vozila lijevo-desno, za dlaku izbjegavala frontalne sudare s nailazećim vozilima, a potom se zabila Renault Kadjar. Nakon sudara Peugeot joj je “odskočio” na prometni znak koji je skršila. Kad su policajci zahtijevali da napravi alkotest, ona je to odbila pa su je uhitili, što je izazvalo još veću dramu. Histerično je negodovala zbog postupanja policije pa su je silom morali vezati lisicama. Dva je policajca pokušala ugristi te je jednom od njih pljunula u lice nakon što je sjela u policijsko vozilo.

– Je..t ću majku onome tko me je vezao. Osvetit ću se. Smeće policijsko, vi ste stoka. Ubit ću vas i sve vaše – grmjela je Aneta na policajce. Pišu 24Sata

0
Zanima nas što mislite, molimo komentirajtex