Vidović Krišto: Želim čuti zašto treba nositi maske. Markotić je stručnjakinja, ali ima niz epidemiologa koji su protiv toga…

Vidović Krišto: Želim čuti zašto treba nositi maske. Markotić je stručnjakinja, ali ima niz epidemiologa koji su protiv toga…

Karolina Vidović Krišto u Saboru uporno odbija nositi masku, a u Dnevniku Nove TV je objasnila svoje razloge.

Deseti saziv sabora tek se uhodava. Mnogo je novih zastupnika, ali i novih pravila. Drugoga radnog dana, već su počele svađe, ali su se dijelili i darovi, a maske su, baš kao i kod građana, postale glavna tema.

Zastupnica Domovinskog pokreta Karolina Vidović Krišto odbija ih nositi, na što se osvrnula u Dnevniku Nove TV gdje je s njom razgovarao reporter Andrija Jarak.

Komentirala je i program buduće Vlade koji je danas predstavljen u Saboru.

“Program Plenkovića je irelevantan jer je vlada sastavljena protustavno. U Hrvatskoj više nemamo nijednu instituciju kojoj se možemo obratiti”, rekla je Vidović Krišto osvrnuvši se na odluku Ustavnog suda.

Dodala je kako je sastav nove vlade gotovo identičan prethodnoj, a niz ministara je, kako kaže, opterećen aferama.

Na pitanje zašto odbija nositi masku u sabornici kazala je kako joj nije namjera provocirati.

“To su preporuke. Predsjedavajućeg sam pitala zašto ju moramo nositi, nije mi znao odgovoriti. Markotić je jedan od stručnjaka u mainstream medijima, ali ima niz epidemiologa koji govore suprotno. Nisam kompetentna, ali sam oprezna s nečim što kaže samo dvoje ljudi. Želim čuti zašto treba nositi maske. Predložila sam da glasamo o tome” rekla je.

Dodala je da i inače marame nosi te da ju je stavila preko lica kako ne bi ispalo da provocira.

0
Zanima nas što mislite, molimo komentirajtex