Tko je atraktivna sopranistica koja je otpjevala himnu u Kninu…

Tko je atraktivna sopranistica koja je otpjevala himnu u Kninu…

Atraktivna krapinska sopranistica, 28-godišnja Barbara Suhodolčan jučer je otpjevala hrvatsku himnu na obilježavanju 25. obljetnice vojno-redarstvene operacije Oluja u Kninu i nakon toga dobila stotine pozitivnih komentara.

Novinarka Jutarnjeg s mladom je sopranisticom razgovarala u Splitu gdje se trenutačno nalazi na odmoru, a za vrijeme intervjua mobitel joj gotovo nije prestajao zvoniti od brojnih prijatelja i poznanika koji su je htjeli pohvaliti.

Foto:Instagram

Presretna je što je njezino pjevanje imalo tako dobar odjek.

– To mi je svakako među najemotivnijim nastupima koji sam imala. Ne želim zvučati kao klišej, ali svaki mi je nastup poseban. Meni je svejedno pjevam li na najvećoj pozornici pred velikim auditorijem ili u ‘kljeti’ za dvoje ljudi. Uvijek ću dati sve od sebe – rekla nam je Barbara i dodala da je ipak bilo drugačije jer su događaj pratili Hrvati u domovini i izvan nje.

Foto:Instagram

Najteže je, priča, ali i najljepše pjevati svojoj publici.

– Oni će uvijek biti najveći kritičari. ali i najveća podrška. Ovaj puta doista su ljudi pokazali veliko zajedništvo i podršku – dodaje.

Foto:Instagram

arbara koja je na zagrebačkoj Muzičkoj akademiji magistrirala solo pjevanje u klasi prof. Lidije Horvat – Dunjko i prije dvije godine stekla je status slobodnog umjetnika kao koncertni pjevač klasične glazbe, otkrila je i zašto je važno da zvijezde klasične glazbe budu prisutne na društvenim mrežama i izlaze iz svoje zone komfora.

Foto:Instagram

– Tržište opernih pjevača promijenilo se u odnosu na ono iz prošlog stoljeća. Danas oni, kao i modeli, kao glazbenici drugih vrsta glazbe, imaju svoje menadžere, agente, castinge, agencije. Svi oni imaju određene zahtjeve i okvire. Na svom primjeru vidim da sam privukla brojne mlade ljude u svijet klasične glazbe, što mi je iznimno drago – objašnjava. Piše Jutarnji list

0
Zanima nas što mislite, molimo komentirajtex