VIDEO: Trudnica upala na vjenčanje optužujući mladoženju da je dijete njegovo….

VIDEO: Trudnica upala na vjenčanje optužujući mladoženju da je dijete njegovo….

U kratkom videu prikazani su mladenci koji stoje ispod ukrašenog luka na svojoj svadbi dok svećenik čita njihove zavjete. Tad se niotkuda pojavila bijesna žena, prišla im s leđa i počela vikati na mladence.

Njihovu prekrasnu ceremoniju na otvorenom prekinuo je neželjeni gost, trudnica koja je počela vikati na mladoženju, a jedan od gostiju na svadbi, koja se održala u Detroitu u Michiganu, uhvatio je nespretan trenutak i podijelio ga na popularnoj aplikaciji TikTok. U kratkom videu prikazani su mladenci koji stoje ispod ukrašenog luka na svojoj svadbi dok svećenik čita njihove zavjete. Tad se niotkuda pojavila bijesna žena, prišla im s leđa i počela vikati na mladence. “Anthony! Pretvaraš se da me nisi poznavao? Danas nisi popio svoje ljekove?”, čuje se na snimci.

Župnik je pokušao ignorirati i nastaviti sa zavjetima dok su gosti u čudu komentirali i gledali situaciju. “Anthony! Znam da me čuješ! Ponašaš se kao da me ne poznaješ … Nosim tvoje dijete!”, nastavila je trudnica.

Tek tada je mladenkina kćer bacila na ženu svoje cvijeće koje je imala u rukama.

“Bolje da odeš s vjenčanja moje mame. Što nije u redu s tobom? Što nije u redu s tobom?”, vikala je kćer. Drugi član svadbe pokušao ju je obuzdati, no bezuspješno.  Video je na aplikaciji TikTok postao iznimno popularan od njegove objave i zaradio više od devet milijuna pregleda. Prenosi Večernji list

0
Zanima nas što mislite, molimo komentirajtex