U Hrvatskoj do jutros 31 novozaraženi, od toga 17 u Zagrebu…

U Hrvatskoj do jutros 31 novozaraženi, od toga 17 u Zagrebu…

Tijekom dana županijski stožeri civilne zaštite objavljuju podatke o epidemiji koronavirusa na području njihovih županija. U nastavku možete pratiti najnovija izvješća.

Broj novooboljelih u Hrvatskoj od jučer u 12:15 sati do jutros u 7:45 je 31, doznaje  N1 . U Gradu Zagrebu 17 je novozaraženih.

Podsjetimo, jučer u Hrvatskoj je zabilježena 61 novozaražena osoba koronavirusom te je bilo 586 aktivnih slučajeva oboljenja.


Vukovarsko-srijemska županija – 1

Istarska županija – 0

Bjelovarsko-bilogorska županija – 0

Sisačko-moslavačka županija – 0


Istarska županija

Tijekom protekla 24 sata u Zavodu za javno zdravstvo Istarske županije ispitan je 51 uzorak briseva na Covid-19, ali nema novozaraženih. Izliječene su 4 osobe. Trenutno je 24 aktivnih Covid-19 pozitivnih osoba.

U mjerama samoizolacije nalaze se 102 osobe.  


Bjelovarsko-bilogorska županija

Peti je dan zaredom kako u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji nema novozaraženih osoba koronavirusom. Trenutno je u toj županiji pet osoba zaraženih Covidom-19. Na području Bjelovarsko-bilogorske županije 26 osoba je u samoizolaciji.


Vukovarsko-srijemska županija

U posljednja 24 sata, u Vukovarsko-srijemskoj županiji, a prema podacima pristiglim do 8 sati, zabilježen je jedan novi slučaj zaraze koronavirusom. Jedna osoba iz Vinkovaca pozitivna na Covid-19.  Ukupan broj oboljelih osoba od početka epidemije je 508, od kojih je 329 osoba izliječeno, a 5 osoba je preminulo. Trenutno je u županiji 25 osoba hospitalizirano zbog COVID-19 bolesti.  U protekla 24 sata testirano je 9 osoba, te je ukupno testiranih do sada na području županije 6254.


Sisačko-moslavačka županija

U Sisačko-moslavačkoj županiji na današnji dan nema novooboljelih osoba od zarazne bolesti COVID-19.

0
Zanima nas što mislite, molimo komentirajtex