U nepropisno parkiranom autu policijski pas pronašao 45,8 kg marihuane…

U nepropisno parkiranom autu policijski pas pronašao 45,8 kg marihuane…

Policija je na razne načine otkrivala počinitelje kaznenih djela, ali da je nepropisno parkiranje zaslužno za zapljenu gotovo 46 kilograma marihuane, takvu priču još vjerojatno niste čuli.

A upravo se to dogodilo na parkiralištu ispred Emezzete u Kaštel Sućurcu, u petak, 7. kolovoza. U osobnom vozilu marke BMW zagrebačkih registarskih oznaka koje se nalazilo nepropisno parkirano na mjestu za invalide pronađeno je 45,8 kilograma marihuane.

Vozilo je inače u vlasništvu jedne leasing kuće iz Zagreba, a koristi ga poduzeće iz Imotskoga, čiji je predstavnik i bio nazočan pretrazi vozila. Nepropisno parkirani BMW je paukom prevezen u krug policije, a onda je službeni pas nanjušio marihuanu te su tada policajci tražili nalog za pretragu vozila koji je i odobren.

Pretragom je pronađena velika količina marihuane uredno pakirane u 25 paketića. Vozač nije pronađen, dakle ni vlasnik droge. Krim izvidi su u tijeku,a iz poduzeću u Imotskome valjda znaju kome su iznajmili vozilo pa neće biti problema pronaći ni iznajmljivača. Piše Slobodna Dalmacija

0
Zanima nas što mislite, molimo komentirajtex