FOTO/ Ivana Knoll ponovo “zapalila” Instagram vrući fotkama…

FOTO/ Ivana Knoll ponovo “zapalila” Instagram vrući fotkama…

Naša najzgodnija navijačica Ivana Knoll često pratitelje počasti atraktivnim fotkama u badićima ili pak oskudno odjevena.  Tako je posljednja fotka izazvala mnoge komentare zbog toga što je pozirala u minijaturnim tangicama koje su joj istaknule bujnu stražnjicu.

https://www.instagram.com/p/CD1n_NknoYq/

“Predivna”, “Instagram se srušio”, “Boginjo”, pisali su joj u komentarima, a jedan komentar posebno je privukao pažnju. Naime, Ivani je fotku komentirala i mama Mirjana, koja joj je poslala poljupce. Ivana ljeto provodi na najatraktivnijim destinacijama na Jadranu. Prvo je bila u Dubrovniku, pa na Korčuli, pa se vratila natrag u Istru u kojoj uređuje vilu s dečkom.

Foto:Instagram

Ivana nam je nedavno priznala kako joj većinu fotki sređuje njezin dečko, arhitekt s kojim je u vezi već sedam godina. On ne dijeli njezinu ljubav prema poziranju pa njezine pratitelje tek tu i tamo počasti svojom prisutnošću. Ivana kaže da mu njezina eksponiranost ne smeta, no ne želi biti dio toga. “Većinu mojih fotografija snimio je on, a kad sam u nedoumici objaviti neke fotografije ili ne, upitam njega”, rekla je za Večernji

https://www.instagram.com/p/CCWVDQJn8Bo/
0
Zanima nas što mislite, molimo komentirajtex