Severina zaražena koronavirusom, na testiranju bio i njezin sin: ‘Dobila sam potvrdu da sam pozitivna’

Severina zaražena koronavirusom, na testiranju bio i njezin sin: ‘Dobila sam potvrdu da sam pozitivna’

Severina Kojić zaražena je koronavirusom. Pjevačica proteklih tjedana odmara na Jadranskoj obali, a bezbrižne dane prekinuo joj je test koji je bio pozitivan na COVID-19.

Srpski mediji izvijestili su kako se pjevačica zarazila na Braču gdje je tulumarila s društvom, a s njom je, kako tvrde, bio i sin Aleksandar koji je također podvrgnut testiranju te je njegov nalaz negativan. Pjevačica je demantirala napise srpskih medija te je otkrila kako je zaražena po povratku u Zagreb i to od bliske osobe.

-Premda nemam nikakve simptome, danas sam dobila potvrdu da sam pozitivna na COVID 19, dok je test moga sina negativan. Odmah jutros, nakon kontakta s epidemiologom, poduzela sam sve mjere, promptno izvijestila oca djeteta te u dogovoru s ocem predala ga dva dana prije određenog termina, da samoizolaciju provede s njim, bez obzira na negativan test. Kako bismo zajednički zaštitili privatnost i izbjegli stigmatizaciju djeteta, ujedno sam zamolila oca za diskreciju. Međutim, 20 minuta nakon što je otac preuzeo dijete, u srbijanskim se medijima pojavila vijest da sam zaražena ‘partijajući po Dalmaciji s djetetom’. Dakle, da, imam pozitivan test, nemam simptome, zarazila sam se od bliske osobe, vjerojatno po povratku u Zagreb, a ne tijekom ljetovanja u Dalmaciji. Budući je ta osoba jučer dobila pozitivan test, odmah smo sin i ja išli na ponovno testiranje, jer je naš prvi nalaz bio za oboje negativan. Apeliram na medije, posebno u Srbiji, da se suzdrže od objava neistinitih, neprovjerenih, odnosno izmišljenih informacija – poručila je Severina.

Inače, pjevačica je na Jadranu provela više od mjesec dana. Osim u rodnom Splitu neko je vrijeme provela i u Istri,  a nakon  toga uputila se na Korčulu gdje je uživala u druženju s prijateljicom Ivom Radić i kolegicom Majom Šuput. Piše Večernji list

0
Zanima nas što mislite, molimo komentirajtex