Josipu Đakiću provaljeno u stan, ukradene vrijedne stvari i novac…

Josipu Đakiću provaljeno u stan, ukradene vrijedne stvari i novac…

U virovitički stan saborskog zastupnika i šefa Hvidre Josipa Đakića provaljeno je u vrijeme dok se on nalazio na godišnjem odmoru. Lopovi su mu ukrali novac i druge vrijedne predmete. Materijalna šteta, kako nam kažu iz Policijske uprave virovitičko-podravske, prelazi 25.000 kuna, doznaje TELEGRAM

Sam Đakić nije želio komentirati činjenicu da se našao na meti kradljivaca. “Policija provodi kriminalističko istraživanje pa ne bih želio u ovom trenutku davati izjave”, kratko nam je rekao.

KAKO JE PROVALJENO U STAN?

Policijska uprava virovitičko-podravska za Telegram je potvrdila da je između 31. srpnja i 8. kolovoza nepoznati počinitelj provalio u Đakićev dom. “S dosad neutvrđenim alatom provalio je vrata stana 60-godišnjaka i otuđio novac i druge vrijedne stvari”, potvrđuje nam policija. Protiv tog nepoznatog provalnika podnijeli su kaznenu prijavu.

Telegram je od izvora bliskih ovom slučaju doznao kako je gospodin Đakić, da bi ušao ponovno u stan po povratku s godišnjeg odmora, morao angažirati bravare. No, ni saborski zastupnik ni policija o ovom detalju, koji je dosta važan za nastavak kriminalističkog istraživanja, nisu nam željeli govoriti.

0
Zanima nas što mislite, molimo komentirajtex