STRAVA U NOVSKOJ: Prebrzo vozila i sletjela s ceste: Putnica ispala iz auta i poginula…

STRAVA U NOVSKOJ: Prebrzo vozila i sletjela s ceste: Putnica ispala iz auta i poginula…

U subotu, oko 23.15 sati u Ulici kralja Tomislava u Novskoj, u prometnoj nesreći jedna je žena poginula dok su dvije lakše ozlijeđene. Za nesreću je kriva prevelika brzina

Nesreću je izazvala 20-godišnjakinja s područja Novske koja je upravljala autom kutinskih registracija, dok su se u vozilu kao putnice nalazile 18 i 21-godišnjakinja.

Ona je prebrzo vozila i u zavoju izgubila nadzor nad vozilom te sletjela na zemljanu površinu gdje je u zanošenju udarila u metalni nosač prometnog znaka i javne rasvjete. Od siline udarca vozilo se odbilo na kolnik, a 21-godišnja putnica ispala je iz vozila.

Zbog zadobivenih ozljeda vozačica i 21-godišnja putnica su prevezene u novogradišku bolnicu, gdje su vozačici konstatirane lake tjelesne ozljede, dok je 21-godišnjakinja, danas u ranim jutarnjim satima, od zadobivenih ozljeda preminula. Liječnička pomoć 18-godišnjoj putnici pružena je u sisačkoj Općoj bolnici gdje su joj konstatirane lake tjelesne ozljede.  

Vozačica koja nije bila pod utjecajem alkohola, bit će kazneno prijavljena zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu. Pišu 24Sata

0
Zanima nas što mislite, molimo komentirajtex