Josipa Rimac ponovo saslušana u USKOK-u, ne osjeća se krivom…

Josipa Rimac ponovo saslušana u USKOK-u, ne osjeća se krivom…

Josipa Rimac dovedena je iz Remetinca u USKOK gdje je iznijela obranu na optužbe iz drugog proširenja istrage protiv nje.

Potvrdila je to njezina odvjetnica Lidija Horvat. Rekla je da je primila rješenje o proširenju i da je to modus operandi USKOK-a dva dana prije ročišta o produljenju istražnog zatvora. Nisu, kaže, prijedlog o produljenju još dobili, ali očekuju da će to biti danas.

“Rimac je iznijela svoju obranu, a nije odgovarala na pitanja USKOK-a. Ne osjeća se krivom”, rekla je nakon ročišta njena odvjetnica Horvat. rimac je iznijela svoju obrnau, nije odgovarala na pitanja Uskoka.

Podsjetimo, prema neslužbenim informacijama N1 televizije, među novookrivljenima u najnovijem proširenju istrage protiv Josipe Rimac većina je onih koji su bivšu državnu tajnicu u Ministarstvu uprave kontaktirali kako bi im ona sredila prolaz državnog stručnog ispita za neku treću osobu.

Među njima je, uz nekoliko državnih tajnika iz raznih ministarstava, i bivša ministrica Gabrijela Žalac koju USKOK istražuje jer sumnja da je kontaktirala Rimac kako bi taj ispit sredila za njezinog brata. Javlja N1

Pokušali smo stupiti u kontakt s Gabrijelom Žalac, ali nije odgovarala na naše pozive i poruke.

0
Zanima nas što mislite, molimo komentirajtex