Bandić zapucao iz dvocjevke pa poručio mladima: “I ja sam brijao, teško je ujutro uz Gin Tonic biti discipliniran”

Bandić zapucao iz dvocjevke pa poručio mladima: “I ja sam brijao, teško je ujutro uz Gin Tonic biti discipliniran”

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić smatra da Zagrebu nisu potrebne nove mjere, već je važno da se građani pridržavaju važećih mjera. Navodi i da ništa ne zamjera mladima.

Bandić je kazao da je nužno pridržavanje epidemioloških mjera. “Ako se budu svi sugrađani pridržavali epidemioloških mjera, manje brijete po noći, više vodite računa o sebi dok brijete… i ja sam to radio, nitko nije savršen. I ja sam, kad sam bio mlad, brijao”, dodao je.

“Treba malo povući ručnu, nije riječ o brijanju nego o pridržavanju mjera. Pitali su me jesam li za te nove mjere od Nacionalnog stožera. Ja mislim da mi imamo dosta mjera, samo mi ne smijemo one mjere koje smo donijeli zanemariti. Moramo ih se pridržavati i ne smijemo se opustiti”, objasnio je Bandić.

“Vlada i Stožer su balansirali između gospodarskog opstanka i zdravlja građana. Da ne izgubimo zdravlje, a da ne ugasimo gospodarstvo. Do sada smo to uspjeli, preživjeli smo i ostali na nogama, hoćemo li i dalje, bez obzira na gubitke od 14 ili 15 posto, ovisi o nama, moramo biti još odgovorniji i još discipliniraniji”, naveo je Bandić i dodao kako ništa ne zamjera mladima.

“Mladi ljudi su lepršavi, puni energije. Teško je ujutro uz Gin tonic ili Redbull votku u četiri sata biti discipliniran. Prema tome, čuvajte se, čuvajte svoje roditelje, djede i bake. Budimo odgovorni”, pozvao je Bandić.

Gradonačelnik Bandić, pokazao je i svoje lovačke sposobnosti – uzeo je pušku u ruke i pucao na čistini. Hitac je označio početak 26. kupa Lovačkog saveza, na kojem su epidemiološke mjere zakazale, nije bilo maski, niti razmaka.

O svojim glasnicama kaže da govori sve bolje. “Sinoć sam govorio malo lošije na ‘Zlatnim žicama Slavonije’, ali danas bolje govorim”, kazao je Bandić u Dnevniku Nova TV

0
Zanima nas što mislite, molimo komentirajtex