Filip Hrgović objavio ime novog protivnika: Nisam top 5 na svijetu, ja sam broj 1!

Filip Hrgović objavio ime novog protivnika: Nisam top 5 na svijetu, ja sam broj 1!

Hrvatski boksač Filip Hrgović u sljedećem meču boriti će se protiv Čeha Ondreja Pale.

To će Hrgoviću biti 11. borba u profesionalnoj karijeri, a prije toga je upisao svih deset pobjeda.

Meč Hrgović-Pale će se održati u Danskoj 26. rujna.

“On ima 38 borbi, puno više nego ja. Nisam ga detaljno proučavao, ali znam za njega godinama. Tek ćemo napraviti analizu. Znam da je agresivan, da se ne boji, ide u izmjene, ima dobar lijevi kroše. Niži je od mene, ali moram biti agresivan od prve runde i biti oprezan. Ja sam kvalitetniji borac i ako odradim što znam, ne bi trebalo biti problema”, rekao je Hrgović

Jedan od glavnih ljudi u boksu Eddie Hearn nedavno je Alenu Babiću poručio da se spusti na zemlju jer je daleko od Hrgovića, a pohvalio je Filipa i rekao mu da je on trenutno Top 5 boraca svijeta, ali Hrgović ne misli tako.

“Hearn priča gluposti, ja nisam Top 5, ja sam broj 1! Tko pamti petog. Hvala na riječima, ali ja trebam biti broj jedan. Babić? Skuplja poene na mom imenu s tim jeftinim forama.”

Pala je jako iskusan borac, rođen je prije 35 godina u Češkoj, a u karijeri ima 38 borbi, od toga tek pet poraza. U karijeri se borio protiv Derecka Chisore i izgubio.

Hrgović bi do kraja godine mogao odraditi još dva meča. Hrvatski boksač trebao se 26. rujna boriti u Americi, ali koronavirus mu je poremetio planove i borba je otkazana, ali mogla bi se održati u listopadu. Treća borba na rasporedu je pred kraj godine, no ništa nije potvrđeno.

ms/dm

0
Zanima nas što mislite, molimo komentirajtex