Split pod opasadom. Blokirani svi izlazi iz grada,pronađene odbačene lisice…

Split pod opasadom. Blokirani svi izlazi iz grada,pronađene odbačene lisice…

Iako je na rukama imao lisice, uspio je nekako pobjeći, bježeći preko parkinga u blizini suda i to baš kada su ga htjeli uvesti u “maricu” pravosudne policije…

Nakon što je rasprava završena pravosudni policajci su ga izveli izvan zgrade suda i prilikom ulaska u pravosudni kombi, optuženik za teško ubojstvo Branimir Čaleta je pobjegao. Pucalo se u znak upozorenja. Uprava za zatvorski sustav je nadležna za sve daljnje informacije – kazao je Dinko Mešin, glasnogovornik županijskog suda. 

Splitska policija kaže da su sve raspoložive snage na terenu. Neslužbeno doznajemo da su pronašli i njegove odbačene lisice.

–  Na terenu su sve snage. Izuzetno smo fokusirani na ovu potragu. Tragamo za Branimirom Ćaletom – rekla nam je Antonela Lolić. 

Zbog potrage za bjeguncem blokirani su svi cestovni izlazi iz Splita, ali i u bližoj okolici. Policajci zaustavljaju i provjeravaju svako vozilo zbog čega se na izlazima iz grada stvaraju kilometarske kolone.

Podsjetimo, Branimir Ćaleta iz Vinovca u općini Marina, kojemu se jutros sudilo zbog ubojstva Ukrajinke Ganne Kitaeve, koja je bila u osmom mjesecu trudnoće, pobjegao je pravosudnim policajcima ispred Županijskog suda u Splitu. 

Iako je na rukama imao lisice, uspio je nekako pobjeći, bježeći preko parkinga u blizini suda i to baš kada su ga htjeli uvesti u “maricu” pravosudne policije.

Ćaleta je odjeven u majicu kratkih rukava na plavo-bijele pruge, jeans hlače i tenisice. Visok je oko 180 centimetara i slabije je tjelesne građe.

– Molimo građane ukoliko uoče navedenog muškarca da odmah obavijeste policiju na 192 – apeliraju iz policije. Pišu 24sata

0
Zanima nas što mislite, molimo komentirajtex