Vidović Krišto objavila imovinsku karticu: Uz saborsku plaću prijavila stan i vrijednu kuću…

Vidović Krišto objavila imovinsku karticu: Uz saborsku plaću prijavila stan i vrijednu kuću…

Zastupnica Karolina Vidović Krišto, koja je u Hrvatski sabor dosjela s liste Domovinskog pokreta, objavila je imovinsku karticu. Podsjetimo, u Saboru je već ostavila značajnu impresiju svojim protivljenjem nošenja zaštitne maske.

U njoj je navela da je magistra novinarstva te da nije članica stranke. U Hrvatskom saboru izabrana je za predsjednicu Odbora za obitelj, mlade i sport te je članica Odbora za informiranje, informatizaciju i medije. Prije ulaska u Sabora bila je urednica.

Saborska plaća iznosi joj 20.425 kuna. U rubrici ‘Primici koji se ne smatraju dohotkom i primici na koje se ne plaća porez na dohodak’ prijavila je i 1500 kuna mjesečnih prihoda.

Suprug joj radi u Ministarstvu obrane RH od 1998. te ima plaću od 9280 kuna.

Njezin suprug ima kredit podignut 2019. na iznos od 577.806 kuna uz mjesečnu ratu od 3371 kunu. Na njega glasi kuća s okućnicom od 332 kvadrata u Gornjem Stenjevcu u Zagrebu, procijenjena na 2,5 milijuna kuna, te stan od 59 kvadrata u Novom Zagrebu, vrijedan 620.000 kuna. Na muža glasi i automobil VW Touran 2.0 TDI koji vrijedi 80.000 kuna.

Vidović Krišto prijavila je štednju na osnovi osiguranja od 10.790 eura, a suprug po istoj osnovi ima štednju od 9900 eura.

Također je navela da je predsjednica Zaklade za hrvatsku povijest. Piše Jutarnji list

0
Zanima nas što mislite, molimo komentirajtex