Hladno pivo reagiralo na Festival slobode: ‘Zombi party usred glavnog grada’

Hladno pivo reagiralo na Festival slobode: ‘Zombi party usred glavnog grada’

Jučer je u Zagrebu održan skup pod nazivom Festival slobode iza kojeg stoje ljudi koji se protive mjerama ograničenja u vrijeme epidemije koronavirusa smatrajući da donesene mjere nisu u skladu s ljudskim pravima, naročito pravom na slobodu. Festival je počeo u jutarnjim satima kada je pjevač Tony Cetinski u unajmljenom autobusu puštao muziku ispred nekoliko domova umirovljenika, a potom se skup preselio i na Trg bana Jelačića.

O svemu se oglasio i ministar zdravlja Vili Beroš koji je istaknuo kako “ne može podržati neznanstveni pristup Covidu-19 i metodama koje omogućuju njegovo širenje među građanima koji zagovaraju i promiču organizatori ovakvog skupa”, a oštru poruku prosvjednicima su poslali i članovi skupine Hladno pivo. Na svojoj Facebook stranici objavili su pjesmu ‘Zombi party’ i uz opis ‘usred glavnog grada’ naglasili kako se osjećaju bolesno.

Uoči samog prosvjeda na stranici su objavili i stihove pjesme Sloboda grupe Azra kojom su također htjeli poslati poruku ‘antikoronašima’. -Sloboda nije mizantropski odbaceno kukavičje jaje sloboda nije uzajamno milovanje idiotskih glava sloboda nije referada staničnih šetača ona je svijest o skladu nesklada nesavršenih ljudi… – poručili su članovi Hladnog piva.

Sloboda nije mizantropski odbaceno kukavicje jajesloboda nije uzajamno milovanje idiotskih glavasloboda nije referada stanicnih setacaona je svijest o skladu nesklada nesavrsenih ljudi…

Posted by Hladno pivo (official) on Friday, September 4, 2020
0
Zanima nas što mislite, molimo komentirajtex