Istina o Istanbulskoj o udomljavanju kod istospolnog para i zaustavljanju referenduma: Dvoje ključnih operativaca, ministar Kuščević i gđa Marić duboko su kompromitirane osobe…

Istina o Istanbulskoj o udomljavanju kod istospolnog para i zaustavljanju referenduma: Dvoje ključnih operativaca, ministar Kuščević i gđa Marić duboko su kompromitirane osobe…

Sve je očitije ono na što smo godinama upozoravali u javnoj raspravi, a to je da Istanbulska konvencija – time što po prvi put donosi definiciju ‘roda’ suprotnog od ‘spola’ – predstavlja ključni dokument za promociju rodne ideologije i na njoj temeljene promjene u društvu, stoji u priopćenju za medije s tiskovne konferencije pod nazivom „Guranje rodne ideologije i pod cijenu malverzacija“ građanske inicijative ‘Istina o Istanbulskoj’ održane danas.

To da rodna ideologija u Hrvatskoj napreduje vidimo i ovih dana – homoseksualni par dobio je dvoje djece na udomljavanje, što ranije nije bilo moguće. No to je tek prvi korak: udruga RODA je čestitala paru što su „raščistili put i drugim parovima prema udomiteljstvu“.

Za očekivati je da će idući korak biti usvajanje djece! Pri tome se zanemaruju prava i potrebe djece za majkom i ocem, odnosno za najsličnijom zamjenom za biološke roditelje. Zaobilaze se i hrvatski zakoni, pa i Ustav koji definira brak kao zajednicu žene i muškarca.

Da bi se rodna ideologija uspješno integrirala, premijeru Plenkoviću je bilo izrazito važno pred dvije godine zaustaviti referendum o otkazivanju Istanbulske konvencije. Zadatak sprečavanja referenduma povjerio je bivšem ministru Kuščeviću kojeg je u međuvremenu smijenio kao kompromitiranog političara.

Ovih dana je objavljeno da je i Terezija Marić, predsjednica Povjerenstva za provjeru potpisa naše referendumske inicijative, jedna od optuženica za malverzacije i zlouporabe u aferi Rimac. Dakle, dvoje ključnih operativaca, ministar Kuščević i gđa Marić, koji su kritični broj potpisa naše inicijative proglasili „nečitkima“, duboko su kompromitirane osobe!

Zanimljivo je da su oni uništili evidenciju o svojoj provjeri, što potvrđuje sumnju da je provjera bila lažirana i da potpisa ima dovoljno! Zbog toga pozivamo premijera Plenkovića da još jednom naloži brojanje potpisa, i to ovaj put neovisnom tijelu, uz naše promatrače. Ako on to ne učini, želimo da hrvatski narod bude svjestan da je premijer Plenković spreman na svakakve
manipulacije i na toleriranje korumpiranih suradnika kako bi poslušno proveo globalističku agendu rodne ideologije koja malo po malo urušava hrvatsku obitelj, a time i hrvatsko društvo.

Predlažemo i stručnu analizu o tome kakvu zaista korist i kakvu štetu Hrvatska ima od Istanbulske konvencije. Poljska vlada je, primjerice, zaključila da njihovoj zemlji ona nije u interesu i sama je odlučila otkazati je, piše Organizacijski odbor građanske inicijative Istina o Istanbulskoj, piše Hrvatska Danas