Kako je Petek rješavao SDP-ovog gradonačelnika u dogovoru s partnerom: Ali ja sam ti platio 5%… Boli me k… Ja to njemu moram platiti idući tjedan…

Kako je Petek rješavao SDP-ovog gradonačelnika u dogovoru s partnerom: Ali ja sam ti platio 5%… Boli me k… Ja to njemu moram platiti idući tjedan…

Krešo Petek, gazda Elektrocentra Petek imao je kontakata s Vinkom Grgićem, a to je snimljeno, kako prenosi Večernji list.

No u toj priči se našao u problemu, jer je ispalo da ga je njegov partner krivo shvatio kad je govorio o poslovima, pa je na koncu Petek taj koji Grgiću, kako se sumnja, mora dati njegov financijski dio, što je po USKOK-u 100.000 kuna.

Dogovaraju se da se nađu na parkiralištu iako to Grgiću nije po volji jer se boji da bi ga netko mogao vidjeti. Petek prvo zove Grgića da potvrdi dogovor i kaže mu da je krenuo i da će doći za minutu, a nakon toga zove svog sina te ga pita: – Jesi li možda…?

– Evo par minuta sada ću ti donijeti… U nekom sljedećem razgovoru, Petek zove svog partnera kojem poručuje da je “on svoj dio riješio”.

Prije toga njih su dvojica, nakon što se Petek nekom prigodom sreo s Grgićem, vodili razgovor u kojem Petek kaže:

– Danas sam malo ostao iznenađen. Tebi sam prošli tjedan platio ono…, a on mi kaže da očekuje od mene svoj dio.

– Pa tako smo se dogovorili – kaže mu sugovornik.

– Ali ja sam ti platio 5%, nemam 10% j…. – ljut je Petek.

– Ne znam kako bih ja njemu isto izvukao novce – opravdava se Petekov sugovornik.

– Boli me k… Ja to njemu moram platiti idući tjedan. Koliko je njegovo? – pita Petek.

– Njegovih je 100.000 kuna – odgovara mu sugovornik.

– Mislio sam da ti to budeš – kaže mu Petek.

– Kako? Da mu ja dam 100.000 kuna. Od čega? Pa dogovorili smo se da će te to vi – replicira mu sugovornik.

– U novom projektu, a ne u ovom u p… – ljut je Petek, koji je na koncu dobio željeni posao s reciklažnim dvorištem, piše Večernji.