Ćorića su pitali je li ostavljao mobitel prije ulaska u Kovačevićev klub: ‘To nisam spreman dijeliti s javnošću’

Ćorića su pitali je li ostavljao mobitel prije ulaska u Kovačevićev klub: ‘To nisam spreman dijeliti s javnošću’

Ministar Tomislav Ćorić, koji je ranije priznao kako je i sam jedan od onih koji su posjećivali Klub uhićenog bivšeg šefa Janafa Dragana Kovačevića, danas je ispred Vlade komentirao informaciju po kojoj su oni koji su ulazili u klub u Slovenskoj 9, morali na ulazu ostaviti mobitele, javlja Telegram

Na pitanje novinara je li i sam ostavljao svoj mobitel dok je ulazio u klub, Ćorić je kazao: “To nije pitanje na koje ćete dobiti odgovor. To je moment koji nisam u stanju i ne želim dijeliti s hrvatskom javnošću. Na tu temu sam sve rekao. U nekoliko navrata sam bio u tom prostoru. Ako bilo koga od nadležnih institucija zanima išta po pitanju mog druženja, ja ću biti spreman na sva pitanja im odgovarati. Ono što sigurno neću učiniti je zabavljati javnost takvim detaljima”.

IMA LI IZVIDA PROTIV ADANIĆA?

Novinari su Ćorića pitali i je li siguran da se i protiv novoimenovanog šefa Janafa Stjepana Adanića ne provode izvidi, a on je tek kazao kako “pretpostavlja da se ne provode”. Dodao je kako se situacija, poput ove sada s Kovačevićem, uvijek može ponoviti pa i nakon provedenih provjera.

“Ništa vam ne jamči da netko protiv koga je danas izvršena sigurnosna provjera u dva mjeseca neće doći u situaciju kakvu sad imamo priliku vidjeti. U ovom datom trenutku ne postoji zakonska osnova za sigurnosnu provjeru”, kazao je Ćorić.