Frano Ridjan ima koronu: ‘Svi njegovi kontakti su u samoizolaciji, među njima je i Mia Kovačić‘

Frano Ridjan ima koronu: ‘Svi njegovi kontakti su u samoizolaciji, među njima je i Mia Kovačić‘

Frano Ridjan (35), voditelj Nove TV, zaražen je koronavirusom, potvrđeno je Jutarnjem listu s te televizije.

– Voditelj Nove TV Frano Ridjan nažalost je pozitivan na COVID 19. Ima blaže simptome. Frano je u samoizolaciji kao i svi kolege iz produkcije Nove TV koji su s njim bili u kontaktu, među njima je i voditeljica Mia Kovačić – kažu s Nove TV, i nastavljaju:

– Prioritet je sada, kao i uvijek, zdravlje zaposlenika, te je Nova TV u ovom trenutku primarno koncentrirana na izvršavanje svih uputa epidemiologa. Projekti će nastaviti svojim tijekom. Za neke od projekata to znači da će drugi kolege odraditi radne obveze voditelja u samoizolaciji, a na neke projekte poput showa ‘Tvoje lice zvuči poznato’ ova situacija nema utjecaj – poručuju s Nove TV.

Podsjetimo, u ovogodišnjoj sezoni Ridjan je jedan od voditelja glazbeno zabavne emisije “Tvoje lice zvuči poznato”. Društvo na pozornici pravi mu Maja Šuput, također kao voditeljica. Spomenuti par zamijenio je voditelje prijašnjih sezona, Renea Bitorajca koji više ne sudjeluje u showu te Igora Mešina koji se sada našao u ulozi člana žirija.

Ridjan je poznato televizijsko lice, a u lipnju 2019. s HRT-a je prešao na Novu TV.

Rođen je 1984. godine u Vinkovcima, a odrastao je u Trogiru. Od 2016. je u braku s Leom Badurinom, magistricom komunikologije, rodom s Krka. Samo godinu dana nakon vjenčanja, postali su i roditelji, rodio im se sin Mauro. Drugog sina Ridjan je dobio 23. prosinca 2019. godine, uoči finalne večeri “Supertalenta”. Piše Jutarnji list