Otkazali leasing ! Grbina nakon preuzimanja SDP-a u središnjici dočekao šok: Bivše vodstvo ga ostavilo bez prijevoza…

Otkazali leasing ! Grbina nakon preuzimanja SDP-a u središnjici dočekao šok: Bivše vodstvo ga ostavilo bez prijevoza…

Svatko si može uzeti vozilo koje želi. To sam napravio s moralne strane, zašto bih nabijao troškove stranci? – rekao je Vukas

Peđa Grbin u subotu je izabran za novog predsjednika SDP-a, a s preuzimanjem dužnosti započeo je u ponedjeljak.

Upućeni u zbivanja u toj stranci kažu nam da ga je u ponedjeljak ujutro dočekalo iznenađenje u sjedištu SDP-a na Iblerovom trgu. Naime, SDP-ov vozni park sveo se na jedan kombi koji je ostao parkiran u dvorištu. Lizing za dvije limuzine koje je SDP do tada koristio u ponedjeljak je otkazan prije njegova dolaska.

Grbin je došao u situaciju da je ključeve svog osobnog automobila dao SDP-ovom vozaču. Otkazivanje lizinga shvaćeno je kao čin “dobrodošlice” bivšeg vodstva stranke koje je poraženo na unutarstranačkim izborima.

Bivšeg glavnog tajnika Nikšu Vukasa pitali smo što se dogodilo. Najprije nam je kazao da su istekli ugovori. Potom je dodao da on kao bivši glavni tajnik stranke ne želi novome vodstvu ništa nametati.

– Svatko si može uzeti vozilo koje želi. To sam napravio s moralne strane, zašto bih nabijao troškove stranci? Ne pada mi na pamet činiti tako nešto – rekao je Vukas. Doznaje Jutarnji list