Hrvat (30) mačetom ubio brata: On ga je već nekoliko puta pokušao izvući iz pakla droge…

Hrvat (30) mačetom ubio brata: On ga je već nekoliko puta pokušao izvući iz pakla droge…

Hrvatski državljanin u dobi od 30 godina uhićen je u četvrtak ujutro u njemačkom Emmeringu nedaleko od Münchena zbog sumnje da je mačetom ubio tri godine starijeg brata, izvijestila je bavarska policija.

Prema pisanju lokalnih medija, hitni poziv stigao je u četvrtak u 4 ujutro. Stanovnik zgrade u Emmeringu prijavio je ubojstvo. Kad je policija stigla na adresu, dočekao ih je krvavi prizor. U kupaonici susjedovog stana pronalaze 33-godišnjaka. Njegove ozljede su bile smrtne i spasioci mu više nisu mogli pomoći. Zaključuju da je čovjek ubijen mačetom. Prema policiji, pod sumnjom je njegov tri godine mlađi brat.

Pretpostavlja se da su se dva brata posvađala. Svađa je eskalirala i mlađi je muškarac uzeo mačetu. Uhićen je 30-godišnji Hrvat.

Osumnjičenik je radio u lokalnom supermarketu, tvrde njemački mediji. Navodno je u nekoliko navrata pokušavao izvući starijeg brata iz pakla droge, ali bez uspjeha.

“Osumnjičeni 30-godišnji hrvatski državljanin uhićen je na mjestu događaja te je na prijedlog Državnog odvjetništva München II izveden pred nadležnog suca istrage koji mu je odredio istražni zatvor. Osumnjičeni je potom odveden u istražni zatvor”, priopćeno je.

Mrtvo tijelo njegovog brata prebačeno je na Institut za sudsku medicinu u Münchenu gdje će se provesti obdukcija, prenose 24sata.