Kako je Milanović postao novi ljubimac desnice: Žele ga u Bujici, hvalospjeve nižu i desničarski mediji

Kako je Milanović postao novi ljubimac desnice: Žele ga u Bujici, hvalospjeve nižu i desničarski mediji

Nakon što je svojim nedavnim izjavama zabrinuo glasače ljevice, ali obradovao glasače desnice koji su ga gotovo prepoznali kao ‘svojega’, za predsjednika Zorana Milanovića kao potencijalnog gosta zainteresirao se i Velimir Bujanec, voditelj radikalno desne emisije Bujica. 

Na svojem je Facebook profilu rekao kako će pozvati Milanovića u goste ako tako odluče njegovi gledatelji koje je, usput, priupitao i koja pitanja da postavi Milanoviću.

‘Milanovića možemo zvati u Bujicu, samo ako tako odluče gledatelji. Zadnjih nekoliko dana doslovce sam zatrpan brojnim upitima – hoću li zvati Zorana Milanovića u Bujicu? Ukoliko gledateljice i gledatelji to žele – hoću, ako ne – neću. Bujica postoji prvenstveno radi vjerne i brojne publike, koja se ovim putem može slobodno izjasniti… (P.S. Ukoliko ste za, slobodno sugerirajte što bih ga morao pitati), napisao je Bujanec u Facebook statusu koji je ubrzo prikupio oko 1000 lajkova i više od 500 komentara.

Da je Zoran Milanović sve simpatičniji desnici, svjedoče i naslovnice tjednika 7Dnevno i Hrvatski tjednik koje kažu da je Milanović ‘državnik kakvog je Hrvatska čekala’, odnosno ‘King Kong koji je rasturio ljevičarski parazitski ptičji rezervat’. Piše Jutarnji list