Bila je svećenica, a onda se odlučila na naglu promjenu: ‘Sada prodajem gole fotografije, to je moj poziv’

Bila je svećenica, a onda se odlučila na naglu promjenu: ‘Sada prodajem gole fotografije, to je moj poziv’

Nikole Mitchell (36) iz Orange Countryja u Kaliforniji odrasla je u strogoj baptističkoj obitelji i školovala se za vođu svoje kršćanske zajednice, ali napustila je to zanimanje nakon što je shvatila koje je seksualne orijentacije. Piše Večernji list

Ova majka troje djece priznala je svima da je biseksualna, a nakon toga počela je osjećati da njezino mjesto više nije u crkvi. Odlučila je ispuniti svoj tinejdžerski san da postane erotska plesačica, prenosi Daily Mail. Sada svakodnevno dijeli provokativne fotografije na svom Instagram profilu koji je prikupio gotovo 95 tisuća pratitelja, a ima profil i na stranici OnlyFans, na kojem ih prodaje.

https://www.instagram.com/p/CEUbE7HptIT/

– Uvijek sam bila dio crkve i činila sam sve što sam mogla da ispunim svoj poziv vodstva, sve dok više nisam pripadala tamo. Ja sam queer, a moja crkva nije prihvaćala moju zajednicu. Imala sam razne želje i odlučila sam napokon zakoračiti u nepoznato i vidjeti kamo će me odvesti, a odvelo me ovdje i jako sam zahvalna – objasnila je.

https://www.instagram.com/p/B6wNltCnrDC/

Sa svojim suprugom Johnom bila je u braku sedam godina kada je shvatila da je biseksualna, ali kaže da je on u potpunosti prihvatio njezinu seksualnost te da joj pruža potporu na svakom koraku. – John je prekrasna duša. Bio je prva osoba kojoj sam otkrila svoju seksualnost, a on je rekao da je to prirodno i normalno te me uvijek podržavao – rekla je.

https://www.instagram.com/p/CEetf13JGm-/

Međutim, njezina crkvena zajednica nije to tako dobro prihvatila. Što je više otkrivala sebe oni su sve manje prihvaćali njezino vodstvo. Bio je to još jedan od razloga da napusti taj posao i okrene novu stranicu u životu.