Kako je policija pronašla tijelo napadača: Dobili su dojavu o novoj pucnjavi na Tuškancu

Kako je policija pronašla tijelo napadača: Dobili su dojavu o novoj pucnjavi na Tuškancu

Nakon što je ekipa hitne pomoći pružila prvu pomoć ranjenom policajcu na Markovu trgu primila je poziv za intervenciju na Tuškancu.

Na Trgu sv. Marka jutros je s više hitaca iz kalašnjikova teško ranjen policajac, a napadač se potom ubio na Jabukovcu, potvrdila je policija.

Kako doznajemo, da kojim slučajem u 8.34 sati nije stigla nova dojava o pucnjavi i to na području zagrebačkog Tuškanca, pitanje je koliko bi dugo trajala potraga za počiniteljem. 

Nakon što je ekipa županijske hitne pomoći pružila prvu pomoć ranjenom policajcu na Markovu trgu i odvezla u bolnicu KBC Sestre milosrdnice primila je poziv za intervenciju na Tuškancu.

Ondje su zatekli muškarca s prostrijelnom ranom glave za kojeg su samo mogli utvrditi da je mrtav.

Tamošnji stanari bili su iznenađeni dolaskom policije i Hitne.

– U našu mirnu ulicu negdje poslije 8.30 stigla su troja policijska kola, a onda i Hitna. Nismo odmah povezali to sa događajem s Markova trga koji smo vidjeli prethodno u vijestima. Život uz sami rub šume u velegradu ima svojih prednosti, no kod nas stanara izaziva veliku nelagodu. Svega se nagledamo i nije prvi puta da nam tu dolaze naoružane osobe – rekla je za Jutarnji jedna stanarka Ulice Jabukovac u kojoj se nalazi nekoliko veleposlanstava. Piše Jutarnji list