Na pretresu kuće Danijelovi roditelji i brat, policija pokušava otkriti odakle mladiću puška i pištolj s kojim si je oduzeo život…

Na pretresu kuće Danijelovi roditelji i brat, policija pokušava otkriti odakle mladiću puška i pištolj s kojim si je oduzeo život…

FOTO:Ilustracija/Fotografija nema veze s događajem opisanim u tekstu.

Detaljno se češlja imanje kako bi se otkrilo krije li kakvu zaboravljenu tajnu iz ratnog vihora

Otprilike 11 sati od nemilog događaja na Markovu trgu, počeo je pretres dviju obiteljskih kuća i gospodarskog objekta Bezukovih.

U pratnji policije pojavili su se, koliko smo uspjeli vidjeti, Danijelovi roditelji te jedan brat.Iza njih je dan iz noćne more te s policijom obilaze prostore.Detaljno se češlja imanje kako bi se otkrilo krije li kakvu zaboravljenu tajnu iz ratnog vihora.

Također je još utvrđuje odakle 22-godišnjaku automatska puška s kojom je pucao po zgradi Vlade te pištolj kojim je presudio sebi.

Ulična rasvjeta u Kletištu je slaba, odnosno gotovo da je i nema, pa se velo imanje sve do ruba šume pretražuje metar po metar uz pomoć velikih reflektora. Ne žele ništa prepustiti slučaju, a ožalošćeni članovi Danijelove obitelji s maskama na licima te pognutih glava kreću se uz policajce.

Policija se trenutno fokusirala na dva velika spremnika kukuruza i na štagalj gdje su domaće životinje.Trenutno se pretresa dio imanja koji je ostavština, kako su nam rekli mještani, Danijelove pokojne bake. Nakon toga će se krenut u pretres obiteljske kuće preko puta ceste iz koje je jutros izašao posljednji puta.

Nakon jednog sata, policajci su iz kuće počeli iznositi vreće u kojima se obično nose izuzeti dokazi. S obzirom na duguljastu formu jedne od vreća u istoj bi se mogla nalaziti puška. Što su sve policajci oduzeli i što će još sve pronaći jer pretres temeljem sudskog naloga se nastavlja do kasno u noć, biti će poznato sutra. Doznaje Jutarnji list