Napadač prije napada ostavio jezivu poruku na Facebooku…

Napadač prije napada ostavio jezivu poruku na Facebooku…

Kako doznaje Dnevnik Nove TV, napadač je 22-godišnjak iz Kutine, dosad bez evidentiranog prekršaja, dolazi iz braniteljske obitelji, a motivi i dalje nisu poznati.

22-godišnji mladić je naposredno nakon pokušaja ubojstva na Facebooku objavio jezivu poruku koje prenosimo u originalnom obliku.

“Dosta je bilo prevara i bezonzirnog gazenja ljuckih vrijednosti bez odgovornosti”, napisao je na svom Facebook profilu, piše Dnevnik.hr

Iz Ministarstva unutarnjih poslova RH na profilu na Twitteru objavili su detalje o napadaču koji je jutros na Trgu sv. Marka pucao na napadača te potom kasnije počinio samoubojstvo na Jabukovcu.

Moguću počinitelj pokušaja teškog ubojstva policajca jutros na Trgu sv. marka i ujedno osoba koja je na području Jabukovca počinila suicid je, prema do sada utvrđenim inromacijama, 22-godišnji hrvatski državljanin. Osoba od ranije nije poznata policijskim službenicima”, navodi se na Twitteru Ministarstva unutarnjih poslova RH.

Podsjetimo, jutros u 8:05 na Markovu trgu dogodio se napad. Upucan je policajac, a napadač je kasnije počinio samoubojstvo na Jabukovcu. Policijski izvidi još uvijek traju, a ozlijeđeni policajac je na operaciji.