Predsjednik Kluba zastupnika Domovinskog pokreta: Trideset godina je trebalo djeci komunista da dovedu Hrvatsku do gospodarskog, financijskog, demografskog i moralnog sloma.

Predsjednik Kluba zastupnika Domovinskog pokreta: Trideset godina je trebalo djeci komunista da dovedu Hrvatsku do gospodarskog, financijskog, demografskog i moralnog sloma.

Predsjednik Kluba zastupnika Domovinskog pokreta Milan Vrkljan na svom facebook profilu komentirao je aktualnu političku situaciju, njegov status prenosimo u cijelosti;

Trideset godina je trebalo djeci komunista da dovedu Hrvatsku do gospodarskog, financijskog, demografskog i moralnog sloma. Upravo smo svjedoci rastakanja hrvatskog društva kakvo je nezabilježeno u povijesti. Moralno posrtanje vlasti koja je potonula u korupciju, nepotizam i kriminal proizvela je gospodarsku krizu koja prijeti samim temeljima države. Ne postoji niti jedna sastavnica društva koja je uspješna. Zdravstvo je pred kolapsom, dug je 12 milijardi kuna (to je vrijednost 4 Pelješka mosta!!!) posljednjih pet godina iselilo se 300 tisuća Hrvata, natalitet od 38 tisuća novorođene djece nezabilježeno je nizak u našoj povijesti. Javni dug se popeo do 85% BDP-a i nikada nije bio viši. U opskurnim mjestima djeca bivših komunista krčme novce Hrvatskog naroda na najbezobzirniji način. Opljačkani novac se po Zagrebu raznosi u autima i torbama kao u južnoameričkim kartelima. Sudionici tog zla koje se širi Hrvatskom obiteljski su umreženi sve do Ustavnog i Vrhovnog suda ali i do Dorha i vrha politike. U Slovenskoj 9 osim opljačkanog novca dijelile su se i mlade curice a ministri iz Vlade Andreja Plenkovića znali su navratiti. Upravo se sprema novi krug ovrha Hrvatskog naroda po najnepoštenijem ovršnom zakonu u Europi. Preko 200 tisuća Hrvata po ubrzanoj proceduri bit će ovršeno i mnogi će biti gurnuti u provaliju nepoštenog bankarskog sustava. Vlast na čelu sa Andrejom Plenkovićem šokantno je počela prozivati pojedince i političke stranke, a prije svega Domovinski pokret Miroslava Škore, da su stvorili politički okvir za porast nasilja i za radikalizaciju društva. U vrijeme najveće krize društva vlast mjesecima odgađa raspravu u Saboru o radu pravosuđa i Dorhu. Sabor prestaje raditi na dva tjedna kao da smo planinarsko društvo. Reakcija na opći kriminal i korupciju ne postoji. Koruptivne afere u ostalim javnim poduzećima prije svega HEP-u i Hrvatskim vodama i šumama grčevito se skrivaju i ne dozvoli se da postanu vidljive.Što vlast radi?Počeo je politički obračun sa pojedincima i političkim strankama. Kao prije 30 godina kad su komunisti pokret Franje Tuđmana proglasili “strankom opasnih namjera” tako današnji njihovi sljedbenici istim kvalifikacijama prozivaju Domovinski pokret Miroslava Škore. Para su se nakrali, Hrvatsku državu doveli do ruba ponora, izazvali preko 4 tisuće samoubojstava Hrvatskih branitelja nakon Domovinskog rata ali nisu ništa naučili iz povijesti.

Trideset godina je trebalo djeci komunista da dovedu Hrvatsku do gospodarskog, financijskog, demografskog i moralnog…

Posted by Milan Vrkljan on Saturday, October 17, 2020