“Bomba” iz Ukrajine stigla u Rovinj…

“Bomba” iz Ukrajine stigla u Rovinj…

27-godišnja Ukrajinka Louisa Khovanski ne može se zasititi Hrvatske pa je ponovno doputovala na našu obalu nakon što je u kolovozu bila u Dubrovniku. 

Lokacija manekenke i influencerice je sada Istra, odnosno grad Rovinj koji je postao kulisa za njezine nove, golišave fotografije. Na jednoj od slika je pozirala u luci pri čemu je imala poluprozirnu majicu na bretelice i nazirale su joj se bradavice te ju je iskombinirala sa suknjom. Kako bi se ipak malo zagrijala nosila je bundu. Piše Dnevnik.hr

https://www.instagram.com/p/CGh-g6-HywF/

Louisa se počela pripremati i za Noć vještica i pozirala je u plišanom donjem rublju s vještičjim šeširom na glavi te metlom i bundevom. No fotografija na krovu je možda privukla najviše pozornosti. Khovanski na njoj nosi crveno donje rublje i gaćice se sastoji tek od nekoliko trakica, a na glavu je stavila rubac.

https://www.instagram.com/p/CD1cG7EnrHp/

“Još uvijek nisam pronašla mjesto na kojem se osjećam potpuno sretno i koje bih mogla nazvati svojim domom. Putujem malo po malo, vidim prekrasne gradove, zadivljujuće krajolike, ali znate, još uvijek nisam osjetila da je to to, mjesto na kojem želim živjeti ostatak svog života. Jeste li vi pronašli točno ono mjesto na kojem se vaša duša osjeća najsretnijom? Ako ovo sad nije vaš dom, na kojem mjestu se osjećate mirno, sigurno i sretno?”, postavila je pitanje uz tu sliku. 

https://www.instagram.com/p/CGaMbmbHC4f/

Inače, Louisa osvaja pratitelje svojim golišavim, seksi objavama i ima 1.1 milijun pratitelja.